Sonyn lipevä mestarivaras valloitti suomalaiskodit platinan arvoisesti

Sly Cooperin uusin seikkailu on ollut oivallinen menestys Suomessa. Peli on nyt myynyt maassa platinan arvoisesti.

5.9.2013 13:26

PlayStation 3:n Sly Cooper: Thieves in Time on osoittautunut ensimmäiseksi peliksi, joka on tänä vuonna myynyt Suomessa yli 20 000 kappaletta. Tunnustuksena saavutuksesta kotimainen pelijulkaisijoiden ja -jakelijoiden etujärjestö FIGMA on myöntänyt pelille platinalevyn.

– Kekseliäs pesukarhu jatkaa valloitusretkeään suomalaisten pelaajien sydämiin. Olemme erittäin ylpeitä Sly Cooper: Thieves in Time -pelin platinalevystä ja siitä, että juuri Sly on tämän vuoden ensimmäinen platinasankari, hehkuttaa Nordisk Filmin PlayStationista vastaava markkinointipäällikkö Piritta Äikäs-Kovasiipi.

Suomessa Thieves in Time sai julkaisunsa viime maliskuun lopulla. Siitäkin huolimatta siis, että Euroopassa peliä saatiin odottaa yli kuukauden verran Amerikkaa pidempään, myi se täällä PlayStation 3:lla jo huhtikuussa kultalevyn arvoisesti.

Myös Vita-versio on pelistä olemassa.

Toisin kuin aikaisemmat Sly-sarjan pääosat, kehitti Thieves in Timen kalifornialainen Sanzaru Games. Sarjan luonut Sucker Punch on vuorostaan jo useamman vuoden ajan työstänyt inFamous-sarjaa, jonka uusin osa, Second Son, nähdään PlayStation 4:llä ensi vuonna.

Lähde: FIGMA

Lisää luettavaa