Sonyn oikeilla näyttelijöillä varustettu Sonic the Hedgehog -elokuva edelleen työn alla / Uutiset / pelaaja.fi

Sonyn oikeilla näyttelijöillä varustettu Sonic the Hedgehog -elokuva edelleen työn alla

10.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Lähemmäs kaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa julkistettu Sony Picturesin tuottama virallinen Sonic the Hedgehog -elokuva näyttää olevan edelleen suunnitteilla. Haastattelussaan The World Folio -sivuston kanssa Sega Sammyn toimitusjohtaja Hajime Satomi on kertonut, että elokuvaa tavoitellaan valkokankaille vuodeksi 2018.

Kuten elokuvan osalta jo kaksi vuotta sitten vihjattiin, on sen edelleen tarkoitus olla animaatiota ja oikean elämän näyttelijöitä yhteentuova hybriditeos. Vielä viimeisimmässä haastattelussaankaan Satomi ei ole tosin vielä vahvistanut, mitä tämä käytännössä varsinaisesti tarkoittaa.

Viimeisinä vuosina Sonic on tehnyt paluuta jälleen jo myös television maailmaan Sonic Boom -animaatiosarjalla, josta on nähty myös pari varsin kovalla kädellä kritisoitua peliäkin. Seuraava sinisen siilin tähdittämä peli on huhtikuun 8. päivä 3DS:lle saapuva Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games, josta pitäisi vielä ilmaantua saataville jossain vaiheessa myös Wii U -versiokin.

Lähde: The World Folio

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Juuri kun luuli, ettei Sonicin raato voisi haista enää paksummin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aivan järkyttävää sontaa on mitä luultavammin tiedossa. Onneksi en ole ikinä ollut Sonic-fani. Olisi varmaan aika ikävä kun tykättyä hahmoa raiskataan jatkuvasti ties millä tavalla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi nämä kikkareet eivät huononna Mega Drive -klassikoita mitenkään.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Itselle sarjan peleistä tuttuja ovat vain ykkönen ja kakkonen Mega Drivella. Myös jotain 3D peliä tuli kokeiluta vähän PC:llä. En ole sarjaa enempää seurannut. Jos tekisivät ihan vain animaatioelokuvan niin olisi varmaan parempi.