Sonyn PlayStation Storeen yhdeksän uutta peliä / Uutiset / pelaaja.fi

Sonyn PlayStation Storeen yhdeksän uutta peliä

22.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
19

Japanilaispelaajat ovat saaneet ladata materiaalia Sonyn PlayStation Storesta jo vajaan kahden viikon ajan. Tosin, pelattavaa ei ole juurikaan ollut. Nyt Sony on kuitenkin päivittänyt kauppaansa lisäten sinne yhdeksän uutta PlayStation-peliä. Seuraavia PSP-tuen sisältäviä teoksia pääsee testaamaan 525 jenin hintaan:

Resident Evil Director's Cut (Capcom)
Konami Antiques MSX Collection Vol.1 (Konami)
Konami Antiques MSX Collection Vol.2 (Konami)
Bishi Bashi Special (Konami)
Arc the Lad (SCEJ)
Jumping Flash! (SCEJ)
Hot Shots Golf 2 (SCEJ)
Silent Bomber (Bandai Namco Games)
Tekken 2 (Bandai Namco Games)

Tällä hetkellä PlayStation-pelien pelaaminen ei onnistu PS3:lla, joten ne on siirrettävä konsolilta PSP:lle. Sony on luvannut asiaa korjaavan päivityksen ensi vuodeksi. Jotta pelit toimisivat edes PSP:llä, käsikonsoli on päivitettävä uusimpaan ohjelmistoversioonsa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rider kuva
Rider

Ei ihan Nintendon Virtual Console laatua..
Tekken 2 on kuitenkin klassikko.

Käyttäjän Alucard kuva
Alucard

Resident Evil Director’s Cut, maukasta. :) Klassinen Resident Evil vieläkin voimissaan...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

[  ] kiinnostaa
[X] ei kiinnosta

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pitääpäs testata.

Jos ei kiinnosta, niin miksi jopa vaivaudut lukemaan uutisen ja jopa kommentoimaan sitä? Kyllä se PS3 sinne kotios joku päivä saapuu. Malttia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä on taas GayStation omaperäisyyden jäljillä. Muut keksii ja kehittää toimivia online toimintoja, ja GayStation kopio. Ylläri!! ööö EI. Kuka edes jaksaa pelata jotain psx pelejä. Tai kuka jaksaa edes pelata koko Gaystationilla. On sen verran perseestä koko laite et huh huh.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Mitähän taas. Ei sulla taida olla mitään järkevää sanottavaa. Kuulostat ihan 8v jehulta xP. Jankkaat kokajan ja et saa mitään sanottua järkevästi.
Nooh onhan noita klassikko psx pelejä joita ainakin minä odotan ja mielestäni ps3 tulee aikavarmasti olemaan aika hyvä konsoli vaikka sillä paljon hintaakin on.
Kysyppä niiltä 100mill ppl että miten ne jaksaa pelata ps2:lla tai niiltä jotka jonotti ps3 päiviä. Mutta jos ps3 on sun mielestä niin perseestä niin sähän oot varmasti testannu sitä?....ääliö =P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kyllä on taas GayStation omaperäisyyden jäljillä."

Taitaa olla kaikki $onyn ideat varastettu muilta. Harmi vaan etteivät osanneet kopioida kunnolla vaan ryssivät joka käänteessä.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Aika perseestä, ettei ilman PS3:sta saa noita ladattua! Mutta tappokamaa nuo pelit kyllä on... innolla odotan mitä seuraa.

BISHI BASHII

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kysyppä niiltä 100mill ppl että miten ne jaksaa pelata ps2:lla tai niiltä jotka jonotti ps3 päiviä. Mutta jos ps3 on sun mielestä niin perseestä niin sähän oot varmasti testannu sitä?….ääliö =P"

100mill kpl teini-ikäisiä äpäröitä ja ne jonottajat ovat ihan selvästi työttömiä paskahuosuja tai muita "No Life" äpäröitä! GAYSTATION RULES -> Yeah Right!! Sony on syvältä

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

"teini-ikäisiä äpäröitä" Noh et se sinäkään yli 8v pennulta kuulosta. Enkä usko että kaikki nuo 100mill ppl ois vain äpäröitä, työttömiä tai nolife ihmisiä vaan myös ihan tavallisiakin ihmisiä.
Onko sinun mielestäsi myös Xbox, Gc ja Pc pelaajat samanlaisia? Vai ovatko ne vain Ps pelaajat?
Keksi jotain parempaa tekemistä ku vinettää täällä tai edes perustele väitteitäsi ja eläkä ole niin pentu...kukaan jaksa kuunnella tuollaista.

Nostoja