Sonyn puolustuspuhe / Uutiset / pelaaja.fi

Sonyn puolustuspuhe

1.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
10

Sony-johtaja Phil Harrison on puolustanut PlayStation 3:n ohjainta.

Harrison kertoi saksalaiselle Der Spiegel -lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän ymmärtää jossain määrin tahoja, jotka ovat suhtautuneet kyynisesti PS3:n ohjaimen liikkeentunnistusominaisuuteen, mutta että loppujen lopuksi tällaiset kommentit ovat typeriä.

Harrison vakuutti myös, ettei liikkeentunnistus ollut viime minuutin lisäys, vaan että Sony oli työskennellyt asian parissa jo pitkään. Hänen mielestään ei – viitaten Nintendon Wii-konsoliin – ole mitenkään tavatonta, että kaksi tahoa työstää samaa teknologiaa. Nintendon Satoru Iwata on samoilla linjoilla:

– Odotimme Sonylta jotain tämän tapaista julkistusta, Iwata kertoi.

Liikkeentunnistusteknologiasta huolimatta Iwata ei pidä PlayStation 3:a Wiin suorana kilpailijana.

Harrison sivuutti Der Spiegelin haastattelussa myös Xbox 360:n ja pc:n yhteiseloa peliympäristönä. Hänen mukaansa PS3 sisältää kaiken tarvittavan toimiakseen kodin viihde-elektroniikka- ja tietokeskuksena.

– PS3 on tietokone, me emme tarvitse pc:tä, Harrison summasi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Crono kuva
Crono

Sonya ei halveksuttaisi niin paljoa, jos herrat-isot-herrat miettisivät muutamaan otteeseen mitä sanoa, ennenkuin avaavat suunsa.
"PS3 on tietokone", voi luoja sentään.
Hiljentäkää nyt joku Ken ja kumppanit.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

LOL

http://gamerfrance.verygames.net/ps3/

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

luotan joko sonyyn tai nintendoon mutta microsoft on nörttien valinta ja en pidä itseäni nörttinä. sellaisena pienenä pullukkana joka munkkia mässyttäen koneella istuu. voihan konsolilla surffailu olla ihan kivaakin toivotaan että hommat menee sonylla jees ja kaikki onnaa. odottelen ainakin mielenkiinnolla mgs 4

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sony ei on pelkkä kopio. Ei ne oo ikinä kehittäny mitään varteen otettavaa. Nintendon ja muiden yhtiöiden KOPIONTI on Sonyn päätoiminta strategia!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

tir tir jos joku ottaa muiden ideoita ja jalostaa niitä omiin tarpeisiin. Jos kukaan ei olisi saanut ensimmäisten "liipasin" nappuloiden jälkeen rakentaa samanlaisia olisi päditarjonta aika perseestä tällähetkellä tai kaikki joutuisivat käyttämään jonkun monopoloimaa mallia. Olisiko se sitten hauskaa ? ei tarvitsisi kenenkään itkeä että joku toinen "kopioi" ideoita. Ja kaiken lisäksi sonyn ohjaimen tunnistus toimii täysin eritavalla kuin nintendon joten mitä helvettiä väki jaksaa itkeä asiasta ?

Toinen on se että ps3 hinnasta jaksetaan marista kokoajan "no on se perkeleen kallis, kenellä on tollaseen varaa" nämä henkilöt eivät ole tainneet ikinä edes ajatella kuinka paljon esim pelkkä live jäsennyys xboxille maksaa 6 vuoden aikana.

viellä viimeiseksi xboxin itkeminen sonyn pakotuksesta ostaa bluray koneen mukana on täysin naurettavaa. Itse he tuovat vuoden lopussa omalle koneelleen vastaavan heikomman mallin (HDdvd) lisäosana joka ei edes auta pelissä yhtään. Joten onko ihminen silloin hyvä kun hän boikotoi sonya ja ostaa ms laitteen sen sijasta ?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Loppupeleissä, kannattaa vaan odottaa ja sit vasta sanoa kommentteja, ku konsoli on tullut markkinoille. Näillä näkymin Sony on puhunut totta tai sit osa puheista on vaan tahalteen tokaistu, jotta saataisiin härnättyä vastustajia. Silloin muut valmistajat rupeavat miettimään, että jos asia onkin totta (vaikka todellisuus voi olla jotain aivan muuta.)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

HÖH ! Seuraavassa konsolisodassa on vain yksi konsoli. Nintendo Wii. :/

Tulee varmaankin voittamaan kun kilpailijat puuttuu :O

Nimittäin ei noi ps3 ja x360 mitään konsoleita enää oo, vaan puhtaita monitoimi koneita. Mulla on jo monitoimi kone keittiössä, haluun siis konsolin. KIITOS!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

tuntuu siltä että kun mä joku aika sitten(kauan sitten) katoin tilttiä jossa sanottiin ekaa kertaa siitä wii:n ohjaus systeemistä (silloin ps3 oli viel se bumerangi luvas) niin heti ensi viikon tiltissä sanottiin että ps3 ohjain onkin samanlainen kuin aina ennen ja että siinkin on se liikkeen tunnistus vekotin aika outoa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Toinen on se että ps3 hinnasta jaksetaan marista kokoajan ”no on se perkeleen kallis, kenellä on tollaseen varaa” nämä henkilöt eivät ole tainneet ikinä edes ajatella kuinka paljon esim pelkkä live jäsennyys xboxille maksaa 6 vuoden aikana."

Ei Ps3:kaan live kopio ole ilmainen.Kuulemma pelientekijät saavat laskuttaa ihan mielensä mukaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"PS3 on tietokone?" ja taas meni hiukan yli. Oletteko kuulleet ton joskus toistekin sony-pojat? Oliskohan ollut siinä ps2:en julkaisun alla näin? Taas ne syöttää teille pajunköyttä, ja vieläkin haluatte sen? Miettikää, mitä olette tekemässä. Ostakaa vaikka ihan oikea tietokone, mutta ei tuollaisia tueta!