Sonyn taskutoimintatarjonta ottaa joukolla suunnakseen Euroopan

Sony ei ole jättämässä Japani-studionsa Vita-tuotoksia varjoon länsimailta. Lähitulevaisuudessa siintää kolme enemmän tai vähemmän tuoretta taskuseikkailua.

14.4.2014 15:38

Sony on tuomassa joukon japanilaisia Vita-pelejään myös länteen. Tuoreessa PlayStation Blog -sivuston kirjoituksessa Sony Computer Entertainment Europe on vahvistanut, että sekä Soul Sacrifice Delta, Freedom Wars että myös Oreshika: Tainted Bloodlines kääntyvät englanniksi täkäläisiä markkinoita varten.

Ensimmäisenä kolmikosta ulos saadaan Soul Sacrifice Delta. Kyseessä on viime vuonna nähdyn etäisesti hieman jopa Monster Hunter -henkisen Soul Sacrificen laajennettu versio, joka on varustettu niin uusilla vihollisilla, kyvyillä kentillä kuin hahmoillakin. Myös pelin pelattavuutta ja järjestelmiä on samalla hiottu hieman sekä tuoreempaan että ennen kaikkea myös syvällisemmäksi kuvatumpaan kuosiin.

Soul Sacrifice Delta julkaistaan toukokuun 14. päivä. Delta on yhteensopiva alkuperäispelin tallennusten kanssa.

Freedom Wars ja Oreshika siintävät vielä hieman kauempana tulevaisuudessa. Freedom Wars on näistä yhteistyöhön nojaavaksi rakennettu räiskintäpeli, kun taas Oreshikassa lähdetään roolipelimatkalle muinaisten japanilaisklaanien kanssa.

Ohessa traileri Freedom Warsista ja kuvamateriaalia Oreshikasta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa