Sonyn Uncharted-elokuva ei näytä ottavan onnistuakseen sitten alkuunkaan / Uutiset / pelaaja.fi

Sonyn Uncharted-elokuva ei näytä ottavan onnistuakseen sitten alkuunkaan

27.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Sonylla jo vuosia valmisteilla ollut Uncharted-pelisarjaan pohjautuva virallinen elokuva näyttää ottaneen jälleen takapakkia. Viihdesivustot The Wrap ja Heroic Hollywood raportoivat kuulleensa lähteiltään, että viime vuonna elokuvaa ohjaamaan kiinnitetty Seth Gordon (Kaameat pomot) olisi nyt jättänyt projektin ja näin ollen elokuva on jälleen jäänyt ilman ohjaajaa.

Gordonin lähtö näyttää perustuvan Sony Pictures -pomo Tom Rothmanin suunnitelmiin viedä elokuvaa hieman erilaisempaan suuntaan kuin mitä aluksi on ollut tarkoitus. Yksityiskohdat muutosten taustoista ovat tosin ristiriitaiset. The Wrapin raportin mukaan uutta tyyliä on haettu, jotta elokuvan budjettia ei tarvitsisi leikata, kun taas Heroic Hollywoodin mukaan muutoksia pohditaan nimenomaan, koska Rothman haluaisi pienentää budjettia.

Gordon ei ole todellakaan ensimmäinen Uncharted-elokuvan hylännyt ohjaaja. Viimeksi leffan tekemisestä luopui vuonna 2012 teoksista Rajaton ja Silmänkääntäjä tuttu Neil Burger, joka vuorostaan vuotta aikaisemmin oli liittynyt mukaan projektiin, kun David O. Russel (Unelmien pelikirja, American Hustle) jätti ohjaajan pallin tyhjäksi.

Viime vuonna elokuva sai myös uuden käsikirjoittaja Zero Dark Thirtya ja The Hurt Lockeria kynäilemässä olleesta Mark Boalista. Minkäänlaista näyttelijäkokoonpanoa elokuvalle ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: The Wrap, Heroic Hollywood

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Elokuvat jotka jää näin pahasti limboon, julkaistaan suoraan DVD/Blu-Raylle aivan keskinkertaisina ja liittymättä mitenkään alkuperäiseen teokseen...

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Tämä oli yhtä yllättävää kuin, auringon nouseminen aamulla.

Nostoja