Sonyn yli kymmenen vuoden takainen verkkopeli saa jatkoa PS4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Sonyn yli kymmenen vuoden takainen verkkopeli saa jatkoa PS4:llä

11.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

PlayStation 2:n ensimmäisten verkkopelien joukkoon lukeutunut ajosotapeli Hardware: Online Arena on saamassa yllättäen seuraajan. Sonyn yli 13 vuotta vanha sarja on palaamassa henkiin seuraavaksi PlayStation 4:llä, jolle Sony valmistelee parhaillaan Hardware: Rivalsiksi kutsuttua tuotosta.

Uusi peli on Sony Network Entertainmentin uuden Connected Content Group -nimisen kehitysryhmän käsialaa ja se pitää sisällään muutamia alkuperäisen Hardwaren kehittäneitä konkareita. Sonyn suunnalta onkin jo luvattu, että alkuperäisen pelin henkeä ei olla unohdettu Rivalsissa, joskin mukaan on tietysti ujutettu myös rekkalasteittain uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Sonyn suunnitelmissa on tuoda Hardware: Rivals beetatestattavaksi vielä lähitulevaisuudessa. Sitä ennen pelistä voi katsastaa oheisen julkistustrailerin.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Voi miten siistiä on saada tästä jatkoa. Poikasena tästä ainakin pidin kovasti. Seurantaan menee.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

En oo kuullutkaan. Tosin noihin aikoihin tulikin asuttua lähinnä baareissa. Onneksi nykyisin pystyy kokemaan monet noiden aikojen pelit uusina hd -versioina.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Enpä ole ikinä kuullutkaan moisesta, mutta olinkin tuolloin ns. pc-elitisti. Pelasin pleikkarilla vain ja ainoastaan Gran Turismoa, Tekkeniä ja jotain harvoja pelejä sieltä täältä mitkä ei ollut pc:llä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

En ole kuullutkaan. Koska olin noihn aikoihin vielä vähän vanhempi vauva. Pelasin vain N64:llä, kun ei muista ollut hajuakaan , jos nyt kauheasti siitäkään.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Tämähän taisi olla ps2:lla ilmainen peli, mikä tuli koneen mukana. Muistan pelanneeni peliä, mutta en maksanut siitä mitään.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä hell_patrol

Tämähän taisi olla ps2:lla ilmainen peli, mikä tuli koneen mukana. Muistan pelanneeni peliä, mutta en maksanut siitä mitään.

Nyt muistu jotain mieleen. Tuli kokeiltua, mutta pelissä ei ollut juuri pelaajia, joten se jäi siihen ja unohtui tähän hetkeen asti.