Sonyn yllättävä hakemus Let's Play -tavaramerkkiin hylättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Sonyn yllättävä hakemus Let's Play -tavaramerkkiin hylättiin

12.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto on hylännyt Sonyn pyrkimyksen rekisteröidä Let's Play -termiä tavaramerkikseen. Joulukuun lopulla alkujaan jo tehty mutta vasta nyt kunnolla julkisuuteen tullut hylkäys ei tapahtunut kuitenkaan siksi, että termi on yleisesti käytössä esimerkiksi YouTube-käyttäjien toimesta, vaan koska vastaavanlainen tavaramerkki on itse asiassa jo olemassa.

Patenttiviraston mukaan Sony Computer Entertainmentn Let's Play -tavaramerkki voisi aiheuttaa sekaannusta Georgian osavaltiossa sijaitsevan Let'z Play of American hallitseman LP Let'z Play -tavaramerkin kanssa. Tavaramerkkien nimet kun vastaavat laajalti toisiaan ja niitä pystyttäisiin hyödyntämään myös samanlaisten palvelujen yhteydessä.

Let'z Play of America on pelaajille tarkoitettujen tapahtumien järjestämiseen erikoistunut yritys.

Sony ei ole toistaiseksi kommentoinut julkisesti, miksi on lähtenyt tavoittelemaan Let's Playsta omaa tavaramerkkiään. Jos yhtiö kuitenkin haluaa, voi se valittaa patenttiviraston päätöksestä aina kesäkuun loppuun asti.

Lähde: Polygon, USPTO

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Olipa yllätys >.<

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Elikkä PS5 tulee olemaan siis laitteistoltaan yhtä tehoton kuin PS4:kin aikaansa nähden koska ei saatukkaan tätä kautta rahoitusta :D

Nostoja