Söötti suomalaispeli Battle Slimes lirautti itsensä Android- ja iOS-vempaimille

Kotimaista käsialaa oleva Battle Slimes pyrkii tarjoamaan yhdellä mobiililaitteella tapahtuvaa moninpelitoimintaa sekä kavereille että perheille.

11.1.2015 05:40

Kuluva viikko on tuonut mukanaan uuden pelin helsinkiläiseltä Dodreams-studiolta. Sekä iOS:lle että Android-alustoille hankittavissa on nyt kepeä areenaräiskintä Battle Slimes, joka on erityisesti suunniteltu paikallista, yhdellä laitteella tapahtuvaa moninpelaamista varten.

Battle Slimes nojaa yhden napin varaan rakennettuun toimintaan, jossa maksimissaan neljä joko ihmispelaajan tai tekoälyn ohjastamaa limahahmoa pomppii ympäriinsä pienissä pelikentissä. Tavoitteena limoilla on tietysti sylkeä toisensa kumoon, minkä suhteen apua tarjoavat muun muassa monet erilaiset erikoisvoimat.

Battle Slimes on saatavilla iOS-laitteille noin kahdella eurolla, kun taas Androidilla peli on mainosrahoitteisuudensa ansiosta ladattavissa ilmaiseksi. Dodreams toivoo, että peli toisi yhteen sekä kavereita että myös perheenjäseniä.

Dodreamsin aiempiin projekteihin lukeutuu muun muassa satuhahmoilla kyllästetty strategiapeli Fading Fairytales. Battle Slimesin on tosin kerrottu olleen kokonaisuudessaan studion taidevastaavana pääasiallisesti toimivan Jussi Simpasen käsialaa.

Lähde: Dodreams

Lisää luettavaa