Söpöily yhdistyy nostalgiseen seikkailuun Tunicin uudella 17-minuuttisella pelivideolla / Uutiset / pelaaja.fi

Söpöily yhdistyy nostalgiseen seikkailuun Tunicin uudella 17-minuuttisella pelivideolla

18.10.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Finji on julkaissut reilun 17-minuuttisen pelivideon indie-seikkailu Tunicin näyttävästä ja nostalgisesta annista, joka näyttäisi kaappaavan männävuosien Zelda-fibat taitavasti talteen.

Aiemmin E3-messuilla suljettujen ovien takana ollut demo on julkaistu nyt kaikkien nähtäväksi, ja kehittäjä Andrew Shouldice sekä Finjin Harris Foster opastavatkin pelaajat läpi esiteltävän maailman ja pelin monien mekaniikkojen.

Kuten videolta voi nähdä, Tunic on lintuperspektiivistä kuvattu toimintaseikkailu, jossa pienellä kettusankarilla tutkitaan maailmaa, luolastoja ja sen monia salaisuuksia. Matkalla toki kohdataan myös liuta vaaroja ja hirviöitä.

Peli julkistettiin jo ensimmäisen kerran vuonna 2015, jolloin se tunnettiin vielä nimellä Secret Legend. Shouldice vastaa pelin kehityksestä itse.

Tunic julkaistaan pc:lle ja Xbox Onelle vuoden 2019 aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jahas, ostoon taitaapi mennä. Piti katsoa äkkiä lyhyt pätkä ja tuli katseltua koko video. Tämähän on Zelda + Dark Souls, joten aika lailla pakko-ostos.

Pelkäsin yhdessä vaiheessa tästä tulevan laimea Zelda-kopio mutta tosiaan tämän videon/demon perusteella peli tarjoaa enemmän.