Sopranos THQ:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Sopranos THQ:lle

5.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
9

Lisää lisenssiuutisia! HBO-yhtiön palkituimpiin sarjoihin kuuluva mafiadraama Sopranos siirtyy konsolipelin muodossa Xboxille ja PlayStation 2:lle.

Pelissä ohjataan Sal “Big Pussy” Bonpensieron lehtolasta, joka työskentelee James Gandolfinin näyttelemälle Tony Sopranolle. Vaikka peliä on ollut työstämässä sarjan luonut David Chase, sen rakenne viittaa jälleen yhteen Grand Theft Auto -klooniin. Rahaa kerätään, väkivaltaa käytetään ja omaa aluetta suojellaan.

Sopranos-pelin merkittävin anti saattaa olla Gandolfinin johtama näyttelijäkaarti, mutta ei heitetä vielä kirvestä kaivoon – vaikkei kehittäjäkään ole Fantastic 4 -pelin tehnyttä 7 Studiosia kummoisempi.

Olisi todella hienoa, jos pelissä säilyisi edes jotain alkuperäisteoksen monisyisestä rakenteesta, mutta se saattaa olla liikaa odotettu. Toivottavasti homma ei kuitenkaan luisu aivan pelkäksi räiskinnäksi ja baseball-mailan heilutteluksi.

Sopranos julkaistaan näillä näkymin jo joulumarkkinoille, ja siitä kuullaan lisää E3-messujen yhteydessä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Sopranos on yksi suosikkisarjoistani ikinä, joten toivotaan ettei tästä tule vain GTA-klooni, vaan jotain isompaa. Tällä hetkellä ei hirveän lupaavalta näytä (lukuun ottamatta loistavaa näytteliäkaaria).

Käyttäjän Crono kuva
Crono

Taas yksi GTA-klooni. Moni klooni jää vain turhan kauas esikuvastaan. Toivottavasti Sopranos muuttaa mielipiteeni, mutta tuskin kuitenkaan.

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Montakohan näitä Grand Theft Auto- klooneja on vielä tulossa. Melko moni niistä on ollut roskateoksia, toivotaan tästä jotain hyvää !

Käyttäjän migge kuva
migge

Pahoin pelkään että baseball -maila viuhuu taas. Sopranos on mielestäni yksi parhaista televisiosarjoista koskaan ja se ei ansaitse tälläista. Mitähän seuraavaksi? GTA-kopio Everwoodin maisemissa?

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Tuosta saisi upean seikkailupelin, mutta pahoin veikkaan minäkin GTA-kloonia :(

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Veikkaan Godfather kloonia, mikä kai on GTA-klooni :). Eli astetta huonompaa, tosin tietenkin toivon olevani väärässä.

Oijoi! Feldonilla on hymiö!
Osaankohan minäkin?
:) :( :D

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Ei ole GTA:n voittanutta ei...

Feldonin tapaan toivoisin Fahrenheit tyylistä mixausta höystettynä tiukalla toiminnalla.

Käyttäjän PM kuva
PM

On hullunkurista, ettei peliteollisuus aio välittää jatkossakaan kuluttajan mielipiteestä, vaan puskee ulos liukuhihnalta tasapaksua jööttiä. Vielä hullunkurisempaa on se, että kulutajat ostavat tuota keskinkertaista, mutta kallista jööttiä. Kaikille pelimedioita seuraaville pitäisi olla aika itsestäänselvää mitkä pelit ovat aidosti hyviä ja mitkä kannattaa jättää hyllyyn mätänemään. Eli, jos peliteollisuus pukkaa markkinoille lisenssin varjolla myytävää roskaa, tulisi kuluttajan äänestää lompakollaan. En toki tiedä, voisiko Sopranos olla poikkeus keskinkertaisuudesta, mutta epäilen vahvasti.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

"Vielä hullunkurisempaa on se, että kulutajat ostavat tuota keskinkertaista, mutta kallista jööttiä."

Lompakko puhuu. Kun kuluttajat ostavat keskinkertaista ja kallista jöötiä, niin se tulkitaan niin, että kuluttajat haluavat keskinkertaista ja kallista jöötiä. Simple.