Sormusten herrojen verkkoseikkailut jatkunevat vielä vuosia / Uutiset / pelaaja.fi

Sormusten herrojen verkkoseikkailut jatkunevat vielä vuosia

14.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Lord of the Rings Onlinen pelaajat voinevat jatkaa Keski-Maan koluamista vielä useammankin vuoden ajan. Kehittäjä Turbinen yhteisövastaava Rick Heaton on kertonut pelin virallisilla foorumeilla, että peliin tarvittava Sormusten herra -lisenssi on uusittu hiljattain ja jatkuu aina vuoteen 2017 asti.

Vielä tovi sitten moni pelaaja ehti jo huolestua Lord of the Rings Onlinen nykytilasta Turbinen ilmoitettua, ettei peli ole ainakaan lähitulevaisuudessa saamassa uusia instanssi- tai raid-tehtäviä. Tällä ei ole kuitenkaan tarkoitettu, että pelin kehittyminen itsessään olisi välttämättä tyystin loppumassa. Vanhoja alueita saatetaan esimerkiksi vielä muovailla uuteen uskoon.

Lord of the Rings Online on ollut toiminnassa aina vuodesta 2007 asti. Viime vuoden lopulla siihen julkaistiin uusi laajennus Helm's Deep.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Tuskimpa lotro vielä vuosikausiin tulee kuolemaan, sillä sormus on edelleen kaukana tuomiovuoresta. Enkä oikeastana itse jää kaipaamaan instansseja tai raideja, koska pelaan 99,99 prosenttia ajastani yksin.