Sota käy fantastiseksi Total War: Warhammerin pelimoottoritrailerilla

Total War. Warhammerin uusin traileri on täällä ja se on rakennettu kokonaan pelin omaa moottoria käyttäen.

17.7.2015 14:06

Sega ja The Creative Assembly ovat tarjonneet uuden silmäyksen strategiapeli Total War: Warhammeriin. Tuore traileri on ensimmäinen kokonaan pelin omalla moottorilla tuotettu esittelyvideo ja se tarjoaakin hieman näytteitä siitä, millaisissa merkeissä uutta tavanomaista fantastisempaa Total War -peliä päästäänkään pelaamaan.

Trailerin tapahtumat sijoittuvat pelistä löytyvään Black Fire Passin taisteluun. Laajempi esittely siitä on tarkoitus saada heinäkuun 30. päivä kehittäjäkommenttien kera.

Aiemmin kuluvalla viikolla The Creative Assembly käynnisti myös uuden Total War: Warhammeriin liittyvän videosarjan, jossa se esittelee yksityiskohtaisemmin Warhammer-universumin yksiköitä. Ensimmäisen video pureutuu leijonan ja kotkan piirteitä omaaviin demigryph-otuksiin ja sen voi uuden trailerin ohella katsastaa alta.

Total War: Warhammerilla ei ole vielä virallista julkaisuajankohtaa. Pelin on määrä olla osa trilogian kokoiseksi suunniteltua Warhammer-strategiasarjaa.

Mikäli Warhammer-universumi kiinnostaa laajemmin, kannattaa selaimellaan surfata nyt myös GOG.com-kauppapaikan puoleen. Kuluvalla viikolla kauppaan on ilmestynyt nimittäin kolme klassista pc:n Warhammer-peliä, joita ei ole koskaan aiemmin ollut saatavilla latausmuodossa.

Lisää luettavaa