Sota käy fantastiseksi Total War: Warhammerin pelimoottoritrailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Sota käy fantastiseksi Total War: Warhammerin pelimoottoritrailerilla

17.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Sega ja The Creative Assembly ovat tarjonneet uuden silmäyksen strategiapeli Total War: Warhammeriin. Tuore traileri on ensimmäinen kokonaan pelin omalla moottorilla tuotettu esittelyvideo ja se tarjoaakin hieman näytteitä siitä, millaisissa merkeissä uutta tavanomaista fantastisempaa Total War -peliä päästäänkään pelaamaan.

Trailerin tapahtumat sijoittuvat pelistä löytyvään Black Fire Passin taisteluun. Laajempi esittely siitä on tarkoitus saada heinäkuun 30. päivä kehittäjäkommenttien kera.

Aiemmin kuluvalla viikolla The Creative Assembly käynnisti myös uuden Total War: Warhammeriin liittyvän videosarjan, jossa se esittelee yksityiskohtaisemmin Warhammer-universumin yksiköitä. Ensimmäisen video pureutuu leijonan ja kotkan piirteitä omaaviin demigryph-otuksiin ja sen voi uuden trailerin ohella katsastaa alta.

Total War: Warhammerilla ei ole vielä virallista julkaisuajankohtaa. Pelin on määrä olla osa trilogian kokoiseksi suunniteltua Warhammer-strategiasarjaa.

Mikäli Warhammer-universumi kiinnostaa laajemmin, kannattaa selaimellaan surfata nyt myös GOG.com-kauppapaikan puoleen. Kuluvalla viikolla kauppaan on ilmestynyt nimittäin kolme klassista pc:n Warhammer-peliä, joita ei ole koskaan aiemmin ollut saatavilla latausmuodossa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Aivan hemmetin mahtavalta näyttää kyllä

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Tämän pelin myötä voisi palata Total Warin pariin sitten ensimmäisen Romen jälkeen. Haluaisin vain päivänmäärän julkaisulle. Mahtaako peli tulla ulos vielä loppuvuodesta?

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä Kansalainen

Tämän pelin myötä voisi palata Total Warin pariin sitten ensimmäisen Romen jälkeen. Haluaisin vain päivänmäärän julkaisulle. Mahtaako peli tulla ulos vielä loppuvuodesta?

Sama homma...tätä ennen sarjan peleistä on kiinnostanut ainoastaan se ensimmäinen Rome, muuten ei Total War ole pahemmin kiinnostanut....mutta tämä tosiaan näyttää varsin mehevältä :D

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Warhammerista en tiedä mitään, mutta kaikkia total warit medieval kakkosesta on pelattu ja tämä tulee pelattua ihan vain total war nimikkeen takia. Ja kukaties innostuisin universumista enemmän tän pelin myötä.

Nostoja