Sota kylvää kuolemaa Final Fantasy Type-0:n eeppisellä trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Sota kylvää kuolemaa Final Fantasy Type-0:n eeppisellä trailerilla

29.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Uusi englanninkielinen traileri Final Fantasy Type-0 HD:sta on alkanut levitä netissä. Videolla vilahtaa hieman tuoretta pelikuvaa Type-0:n uuden sukupolven versioista, mutta erityisesti se keskittyy valottamaan hieman pelin tarinaa ja universumia.

Juonellisten piirteiden esittelyn myötä videolla saadaankin nyt hyvin maistiaisia varsinkin siitä, millaista tunnelmaa pelissä paikoin haetaan. Vaikka seikkailua tähdittävätkin hienostuneisiin koulu-univormuihin sonnustautuneet nuorisosotilaat, on Type-0 tapahtumiltaan paikoin esimerkiksi verisempi kuin Final Fantasy -pelit yleensä ja näin ajoittain myös suorasukaisempi tavassaan, jolla se käsittelee kuolemaa.

Final Fantasy Type-0 HD julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 20. maaliskuuta. Kyseessä on teräväpiirtoon päivitetty versio alkujaan vuonna 2011 PSP:llä nähdystä alkuperäisestä Type-0-seikkailusta, jota ei koskaan saatu virallisesti länteen asti.

HD-version mukaan Square Enix on pakkaamassa demon Final Fantasy XV:stä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Tulispa pc:lle...tai no kyllä se varmaan tuleekin steamiin parin kuukauden jälkeen julkaisusta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi tämä pelityyppi on täyson pelattava konsolilla. Alkaa pilkuhiljaa tämäkin peli kiinnoatamaan enemmän. Tuon demon takiahan tämä tulee myymään kohtalaisesti.