Sota on helvettiä - katso kuvat! / Uutiset / pelaaja.fi

Sota on helvettiä - katso kuvat!

7.07.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
27

Brothers in Arms: Hell's Highway ilmestyy syyskuussa. Saimme käsiimme kuvia toiseen maailmansotaan sijoittuvasta sotapelistä. Peliä kehittää Gearbox, joka on muun muassa Halon pc-käännöksen ja HalfLifen PS2-version takana. Gearbox kehittää parhaillaan myös Borderlandsiä, jonka on määrä ilmestyä ensi vuoden puolella PS3:lle ja Xbox 360:lle.

Ohessa Brothers in Arms: Hell's Highway -kuvia:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No ihan jees..

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Pakkosanoa,odotan. Tämä on vain vaikuttanut hyvälle ja tätä on tullut hyvin varmasti kohta vuosi odoteltua ja katseltua kuvia ja muuta sälää. Yhdessä End at Warin kanssa pakko-ostoksia. Mua ei siis toinen mailmansota vielä hirveästi kyllästytä,sillä se riippuu ihan siitä miten pelit ovat tehty.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Korjaan. "World At Warin"

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Peli vaikuttaa - ainakin Puhan ennakon mukaan - hyvinkin samankaltaiselta kuin muut Veljekset aseissa ja ainakin itse kyllästyin jo ensimmäisessä osassa vihollisten selän taakse kiertelyyn.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

EDIT: Borderlands myös kyllä vaikuttaa huikealta. Sitäkin on syytä odotella.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

njaah tälläsiä nyt on pilvin pimein...

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Road To Hill 30 oli ihan hyvää viihdettä, mutta sekin peli oli sellainen jonka kerran koki, eli tämä kyllä jää kaupan hyllyyn omalta osalta.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Ihan kohtuullisen hyvältä näyttää. Enemmänkin kiinnostaa se, että minkälainen tästä pelistä on tulossa. Vaikkakin saa sitten luvan olla viimeinen WWII - peli.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Been there, done that.. Näitä toisen maailmansodan räiskintäpelejä mahtuu 12 tusinaan. Call of Duty 2 on vieläkin paras toiseen maailmansotaan sijoittuva räiskintäpeli, kuin myös Commandos 1 & 2 (niissä on kyllä enemmän strategiaa kuin räiskintää, mutta se ei todellakaan tee niistä yhtään huonompia, oikeastaan päinvastoin)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Minua ainakin rupesi taas Band of Brothersin (Taistelutoverit) katsomisen jälkeen kiinnostaa tämä WW2.