Sota sykkii taas kaukaisessa galaksissa – tältä näyttää Star Wars Battlefront / Uutiset / pelaaja.fi

Sota sykkii taas kaukaisessa galaksissa – tältä näyttää Star Wars Battlefront

17.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
30

Lähes kaksi vuotta sitten ensikertaa julkistettu Star Wars Battlefront on saanut kauan odotetun uuden trailerin. Viimeisimmän videon onkin tarkoitus vihdoin antaa hieman tarkempi kuva siitä, millaista toimintaa Battlefield-kehittäjä DICEn työstämä uusi Tähtien sota -peli tuleekaan vielä tarjoamaan.

Trailerin materiaali on julkaisija Electronic Artsin mukaan tuotettu Battlefrontin pelimoottoria käyttäen. Ylhäältä löydät myös joukon ruutukaappauksia.

Videon ja kuvien rinnalla pelistä on saatu julkisuuteen myös roima kasa yksityiskohtia. Tiedossa nyt on, että tulossa on tosiaan moninpelikeskeinen Star Wars -räiskintä, jossa maksimissaan 40 pelaajaa pääsevät ottamaan toistensa kanssa yhteen niin maassa kuin ilmassakin. Suoranaista yksinpelikampanjaa peli ei itse asiassa sisällä ollenkaan, joskin luvassa on kyllä haasteita, joita pääsee pelaamaan joko yksin tai yhteistyönä niin netin välityksellä kuin myös jaetun ruudun avulla.

Ajallisesti Battlefront sijoittuu alkuperäisen Tähtien sota -trilogian aikoihin. Ohjaksiin pelissä voidaankin saada sellaisia klassisia hahmoja kuin Darth Vaderin ja Boba Fettin. EA on tosin samalla myös kertonut, että peliin tullaan julkaisemaan loppuvuodesta vielä ilmaisena lisäsisältönä Battle of Jakku -kartta, joka päästää räiskimään joulukuussa saapuvan The Force Awakens -elokuvan autiomaassa.

Suomessa Star Wars Battlefront saadaan marraskuun 19. päivä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin. Yhdysvalloissa peli julkaistaan kaksi päivää aikaisemmin.

Lähde: IGN, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Yksinpelikampanjan puute kyllä laski odotuksia. Tulee ostettua sitten kun halpenee.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Samaa vikaa, yksinpeliä odotin innolla. Neljänkymmenen maksimimäärä kuulostaa myös vähän härskiltä aikana, jolloin 64 on standardi, etenkin juuri Dicen peleissä. Ei silti, ainakin silmänkarkkia on tiedossa.

Käyttäjän Wili kuva
Wili
Lainaus käyttäjältä Galactus

Yksinpelikampanjan puute kyllä laski odotuksia. Tulee ostettua sitten kun halpenee.

Jep. Odotin myös, että nyt näytettäisiin ihan kunnon gameplay pätkä, eikä mitään pelimoottorilla kyhättyä traileria. No joo. Onneksi pari päivää sitten julkaistu teaser video uudesta tähtien sodasta oli sentään hyytävän upea.

Jap, jap. Oli tästä jotain positiivistakin hyötyä. Nyt muun muassa minulle selvisi se, ettei meikäläisen tarvitse tuhlata senttiäkään tähän peliin.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

8 mappia julkaisussa? Tämän pelin takia jätin pari battlefieldiä kaupan hyllylle. Se on sitä pelinautinnon maksimointia

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Itselle yksinpeli on aika tärkeä osa-alue. Yksin botteja vastaan pelaus ei oikein riitä yksinpeliksi kuten aiemmissa osissa. Ei oikein huvita ostaa peliä jonka kunnolla pelaamisesta pitää vielä maksaa kuukausimaksua. PC:llä ei tietenkään tarvitse mutta oma kone varmaan räjähtäisi.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Oli nyt niin karvas pettymys tämä. Niin vuorenvarmana sanoivat että vihdoinkin sieltä saadaan kunnon gameplayta mutta ei...
Noh, ainakaan Force Awakens ei viime illalla pettänyt.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Hatunnostoa Dicelle että yksinpeli on tajuttu heittää roskiin. Nyt tekijät pystyvät keskittymänä siihen tärkeimpään osa-alueeseen, eikä mihinkään neljän tunnin hajuttomaan ja mauttomaan putkijuoksuun. Hieman olen kieltämättä harmissani tuosta 40 pelaajan rajoitteesta, mutta toisaalta eipä se mikään pieni pelaajamäärä ole loppujenlopuksi. Ja saattaapihan tuo tarkoittaa että pelissä olisi useita botteja titanfal tyyliin pyörimässä jaloissa.

Käyttäjän Flash kuva
Flash
Lainaus käyttäjältä Galactus

Yksinpelikampanjan puute kyllä laski odotuksia. Tulee ostettua sitten kun halpenee.

Miksi porukalla on niin hirveä tarve kokea sama tarina uudelleen, jonka on nähnyt kerran elokuva trilogiassa ja useissa sarjan peleissä? Mitä uutta se enään toisi tässä? Ostakaa Star wars: Battlefront 2, jos haluatte Battlefronttia tarinalla. Se, jo oli loistava peli aikanaan. Tätä oon kyllä tullut odotettua :P. Vihdoinkin kunnon fps:ää.
Ja itse trailerista. Ihan kiva, muttei gamepläyta :/

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Onneksi eivät tuhlaa aikaa yksinpeliin. Tämä "pelikuva" sen sijaa herättää pikkuisen epäilyksiä.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

"No campaign
No space battles
40 players
Shit ton of DLC
AT-ATs move on rails, only guns are controllable"

Voi vitun EA. Voi vitun DICE.

Nostoja