Sota syntien kaupungissa pitkittyy / Uutiset / pelaaja.fi

Sota syntien kaupungissa pitkittyy

14.02.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
2

Hiljattain palkitun Rainbow Six: Vegasin Xbox 360 -versio saa pian päivityksen. Xbox Liven kauppapaikalta ladattava Player's Pack Red Edition sisältää uusia karttoja ja pelimuotoja.

Pelin moninpelikarttavalikoima kasvaa kolmella kokonaan uudella pelialueella. Doscala Restaurant -nimisessä kentässä taisteluita käydään kuuluisalla Fremont Streetillä sijaitsevan italialaisen ravintolan ympäristössä. Marshalling Yardissa päästään puolestaan räiskimään kaupungin teollisuusalueen vanhempiin osiin. Roof-kartassa taistelut sijoittuvat kahvitehtaalle, joka on jatkuvan jengiväkivallan kohteena.

Kolmen uuden kartan lisäksi kahta pelialuetta entisöidään, kun Border Town ja Killhouse saavat uudet ilmeet.

Mukana on myös kaksi uutta pelimuotoa, joita voi pelata kaikissa kymmenessä alkuperäisessä ja päivityksen mukana tulevissa kentissä. Assassination-pelimuodossa puolustavan osapuolen on suojeltava VIP-henkilöitä ja saatettava heidät pelastautumisalueelle hyökkäävän tiimin yrittäessä eliminoida kohteita. Total Conquest on puolestaan enemmän tiimityötä vaativa alueidenvaltauspeli.

Player's Pack Red Edition julkaistaan Xbox Livessä näillä näkymin maaliskuun lopulla. Paketin hinnoittelusta ei ole vielä tiedotettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lääh, lääh, lääh :D

Tosin en vielä ole kyllästynyt entisiinkää nkenttiin mutta tämähän vai nestää kyllästymisen jatkossakin :)

Käyttäjän halofani kuva
halofani

Hmm.Aika mielenkiintoinen päivitys ainaskin tuo assassination-pelimuoto.