Sotaelokuvaklassikko Ilmestyskirja. Nyt kehitteillä peliksi, joukkorahoitus nyt käynnissä / Uutiset / pelaaja.fi

Sotaelokuvaklassikko Ilmestyskirja. Nyt kehitteillä peliksi, joukkorahoitus nyt käynnissä

25.01.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Francis Ford Coppolan elokuvaklassikko Ilmestyskirja. Nyt saatetaan päästä kokemaan vielä videopelimuodossa. Joukko pelialan osaajia on nyt keskiviikkona ottanut suunnakseen Kickstarterin, jossa he ovat Coppolan itsensä tuella hakemassa viralliselle Apocalypse Now -pelilleen 900 000 dollarin joukkorahoitusta.

Mikäli kaikki menee joukkorahoituksen ja kehityksen osalta putkeen, pitäisi odotettavissa olla "psykedeelinen kauhuroolipeli", joka seuraa lähdemateriaalin tapaan kapteeni Benjamin Willardin pyrkimyksiä tappaa eversti Walter E. Kurtz. Elokuvasta poiketen pelaajilla pitäisi olla tosin runsaasti vapauksia valita, miten hän Willardina toimii minkälaisissa tilanteissa.

Projektia ohjaa Montgomery Markland, joka on viimeisimpänä tehnyt töitä tuottajana InXilen Wasteland 2:n ja Torment: Tides of Numeneran parissa. Muita pelin kehitystiimin lukeutuvia henkilöitä ovat esimerkiksi Battlefield-, Far Cry- ja Gears of War -kynäilijä Rob Auten sekä Fallout: New Vegas- ja DC Universe Online -tuottaja Lawrence Liberty. Myös Fallout: New Vegas -ohjaaja Josh Sawyer on avittamassa projektissa neuvonantajana.

Mahdollisesti Apocalypse Now -peli voitaisiin nähdä ainakin pc:llä vuonna 2020. Pelistä kehitetään konsoliversiot, jos joukkorahoituskampanja kerää fyrkkaa 2,5 miljoonaa dollaria.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Erikoista.