Sotafaneille tarjolla harvinaista herkkua! / Uutiset / pelaaja.fi

Sotafaneille tarjolla harvinaista herkkua!

7.03.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
2

Ubisoft on kertonut, että sen huippuarvostetun sukellusvenesotasarjan uusin osa, Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific, on edennyt monistusvaiheeseen.

Yhtiön Romanian studion kehittelemä peli sisältää 88 legendaarista sotamasiinaa, kuten Yhdysvaltain Gato-sukellusveneen, japanilaisen Yamato-amiraalinlaivan ja Kawashi-lentokoneen.

hunter4.jpg

Yksinpelikampanjassa, jota kutsutaan tässä sotapelissä myös uramoodiksi, pelaaja suorittaa vaarallisia tehtäviä kohoten korkeampiin arvoihin. Tämän lisäksi paketista löytyy moninpeli, jota voi harrastaa lähiverkossa kahdeksan pelaajan voimin ja verkossa neljällä pelaajalla.

Ubisoft tuo pelin kauppoihin kolmessa erilaisessa paketissa. Standardiversio sisältää pelin ja ohjekirjan lisäksi kartan Tyynestämerestä. Collector Edition -niminen kokonaisuus kattaa puolestaan standardiversion sisällön lisäksi ohjeet jokaisen pelin sota-ajoneuvon käsittelemiseen, pelin soundtrackin sekä virallisen tarran.

sh4-deluxe-edition.jpg

Todellisille keräilijöille on tarjolla Deluxe Edition (kuvassa), jota valmistetaan maailmanlaajuisesti vain 3000 kappaletta. Kaiken edellä mainitun lisäksi komea rautaboksi sisältää 145-sivuisen nahkakantisen vihkon, pelin logolla varustetun metallikynän, tunnin verran historiallista dokumenttimateriaalia, hiirimaton ja postikortteja. Deluxe Editionin saatavuutta voi tiedustella Ubisoftin nettisivuilta.

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific julkaistaan pc:lle 23. maaliskuuta.

hunter41.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihana Deluxe Edition-paketti :)

Hankintaan menee kunhan mukana ei tule Starforcea...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mä en ymmärrä noita ihme versioita.
Parempi vaan että tulee pelkkä peli eikä mitään hemmeti nkortteja ja tarroja :D

Voi kumpa tälläinen peli tulisi konsolillekkin mutta ei taida tulla ?