Sotaisa nollatyypin Final Fantasy -roolipeli saapuu Steamiin / Uutiset / pelaaja.fi

Sotaisa nollatyypin Final Fantasy -roolipeli saapuu Steamiin

2.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Maaliskuussa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle saatu Final Fantasy: Type-0 HD on matkaamassa vielä myös pc:lle. Final Fantasy -sarjan virallisen Twitter-tilin perusteella peli saadaan jakoon ainakin Steamin kautta.

Sarjan Twitter-tili kertoo myös, että pc-versio Type-0:sta tullaan varustamaan sekä uusilla grafiikkaoptioilla että myös jonkinlaisilla "parannetuilla taistelu- ja kamerakontrolleilla". Epäselvää toistaiseksi on, viitataanko hiottuilla kotrolleilla nimenomaan täysin uusiin vain pc-version saamiin parannuksiin vai kenties muutoksiin, jotka nähtiin jo pelin PlayStation 4- ja Xbox One -versiossa.

Aivan alkujaan Type-0 oli PSP-peli, jota ei koskaan tuotu virallisesti länteen. Pelaaja-lehden arvostelun PlayStation 4 ja Xbox One -versiosta voi katsastaa tästä.

Julkaisija Square Enix on luvannut lisätietoja pc-käännöksestä lähiaikoina.

Lähde: Final Fantasy (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nabbis kuva
Nabbis

Noh eiköhän tämä nyt viimestään varmista myös sen että FF15 myöskin rantautuu PC:lle jossain vaiheessa. Se että milloin ja kuinka hajalla noh sitä emme tiedä ennen sitä.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Hyvä homma että tulee. Nyt isompi joukko ihmisiä voi kohdata sen mahtavuuden, joka on Type-0. :)

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Nyt kun ps4 ja x1 ovat sitä samaa 32-bittistä pc-arkkitehtuuria niin voimme vetää johtopäätöksen, että kunhan ffx ps4 version julkaisusta on riittävästi aikaa niin tulee se ffx päivitettynä myös pc:llekkin! Kaikki vaan pc:lle niin minä olen iloinen pelaaja. :>

Nostoja