Sotaisat madot palaavat Lieron hengessä! Worms Rumble paljastui PS5:lle, PS4:lle ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Sotaisat madot palaavat Lieron hengessä! Worms Rumble paljastui PS5:lle, PS4:lle ja pc:lle

1.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9
Worms Rumble, Team17, 2020, ps5, PlayStation 5, Worms, Liero

Worms Rumble on vahvistunut seuraavaksi uudeksi Team17:n kehittämäksi Worms-sarjan peliksi. Siinä missä sarjan juuret ovat tosin vuoropohjaisessa sodankäynnissä, on Rumble maksimissaan 32 pelaajaa kerralla tukeva reaaliaikainen verkkoräiskintä.

Ennakkoon julkaistun pelikuvan perusteella peli tukeutuu kolmiulotteisesta grafiikastaan huolimatta nimenomaan sivulta kuvattuun toimintaan, mikä tuonee monille ainakin etäisesti mieleen suomalaissyntyisen Liero-räiskinnän. Tarjolle saadaan julkaisussa kolme pelitilaa, jotka ovat perinteinen Deathmatch sekä kaatuneet pelaajat tyystin eliminoiva Last Worm Standing ja sen ryhmätyöhön keskittyvä Last Squad Standing -variaatio.

Tarkoituksena peliä on tukea julkaisun jälkeen myös niin uusilla kentillä, pelitiloilla kuin erilaisilla mahdollisuuksilla kustomoida omia matojaan.

Kehitteillä Worms Rumble on aluksi ainakin PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Alustojen välistä moninpeluuta tukeva peli olisi tarkoitus julkaista vielä loppuvuodesta. Pc-beta on luvassa kuitenkin 15. heinäkuuta alkaen ja siihen voi hakea mukaan tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Vai tosiaikamähinää ja Battle Royaleta? Kai on ihan hyvä että Team17 kokeilee uusia juttuja eikä julkase joka kerta samaa peliä, mutta vaikuttaa vähän trendien jahtaamiselta.

Käyttäjän detonatorFIN kuva
detonatorFIN

Hmm hassua, että ei ole tulossa Xboxille eikä Switchille.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Ompas tylsä. Brändillä koitetaan peitellä pelintekijöiden ammattitaidottomuutta, ideatki kopioitu muualta. Miksi edes julkaista tämmöistä kun näkee että huono.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Taidan kyllä pysyä Lierossa...🤷‍♂️

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Mulle tämä on ensimmäinen kiinnostava Worms-peli sitten Clan Warsin. Turha valittaa ideoiden kopioinnista, kun Lieron jälkeen ei ole saatu yhtäkään toimivaa 2D-nettiräiskintäpeliä, ellei Super Smashejä lasketa. Steamissa julkaistaan tämän tästä Unityllä tehtyjä Liero-kopioita, mutta joka ikinen niistä jumittuu bugisena Early Accessiin ja kuolee pois nettipelaajien puutteessa. Team 17:n julkaisemana ja Worms-brändillä sentään on jotain toivoa pitää yllä pelaajakantaa varsinkin crossplayn ansiosta.

Käyttäjän Hege kuva
Hege

Hmm, onkohan ympäristöissä mitään tuhoutuvia elementtejä? Videolta en bongannut muuta muuttuvaa ympäristössä kuin taivaalle lentävän raketin.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

En pelaa Worms Armageddon on ainoa paras worms peli aika entinen ei koskaan palaa.

Käyttäjän Venja kuva
Venja

Ääniefektit herätttää kovan halun repiä korvat päästä paljain käsin. Hyvä idea pelillä, mutta överilapsellinen toteutus potkasee hyvin kauas pelistä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Wormsin idea on vähän muutakin kuin madot ampumassa toisiaan. Vuoropohjaisuus ja hajoavat kentät nyt vaikka ensimmäisenä. Näillä saa kivaa taktisuutta aikaiseksi kaaoksen lisäksi.

Tämä nyt oli taas puhdasta ADHD-kaaosta, joka ei ainakaan minuun uppoa yhtään.