Sotapelin hyväntekeväisyystempaus keräsi apua 350 lapselle / Uutiset / pelaaja.fi

Sotapelin hyväntekeväisyystempaus keräsi apua 350 lapselle

6.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Sodan keskelle ajautuneista siviileistä kertova selviytymispeli This War of Mine on jättänyt hiljattain taakseen ilmeisesti varsin onnistuneen hyväntekeväisyyskampanjan. Pelin kehittänyt 11 Bit Studios myi maaliskuussa peliin lisäsisältönä uutta sen ympäristöihin saatavaa katutaidetta, jonka kaikki tuotot menivät konfliktialueiden lapsia auttavalle War Child -hyväntekeväisyysjärjestölle.

11 Bit Studiosin mukaan lisäsisällön myynnillä kasaan saatiin tarpeeksi rahaa, jotta 350 Syyrian pakolaislasta voisi saada apua Irakin ja Jordanian alueilla. Rahalla lapsille on tarkoitus hankkia muun muassa niin turvallisia tiloja, koulutusta kuin myös psykologista apua.

Tietoa ei ole saatu siitä, miten paljon lisäsisältöpaketti tarkalleen ottaen keräsi tuohta. Sen verran 11 Bit on kuitenkin kertonut, että tarjolla olleen lisäsisältöpaketin hankki noin dollarin hintaan 41,1 prosenttia paketin ostajista, kun taas 28 prosenttia ostajista hankki sen kymmenellä dollarilla. Kaikkiaan 30,9 prosenttia ostajista oli valmis pulittamaan paketista jopa 20 euroa.

11 Bit on luonnollisesti kiittänyt kaikkia tempaukseen osallistuneita. Se on samalla myös vihjannut, että lisää vastaava voisi olla vielä luvassa.

Lähde: 11 Bit Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Tämä taas tuo hienosti esiin miten ihmiset ovat kuitenkin valmiita antamaan rahaa hyvän asian puolesta. Tämä on näitä internetin hienoja puolia.