Sotaräiskintä Insurgency: Sandstorm menettää luvatun tarinatilansa / Uutiset / pelaaja.fi

Sotaräiskintä Insurgency: Sandstorm menettää luvatun tarinatilansa

4.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

New World Interactiven tuleva räiskintäpeli Insurgency: Sandstorm ei olekaan enää saamassa tarinatilaa julkaisuunsa. Yksin ja yhteistyönä pelattavaksi kaavailtu tarinatila oli yksi pelin julkistuksen yhteydessä esiin nostettuja avainominaisuuksia, mutta nyt se on hyllytetty ainakin toistaiseksi muun kehityksen tieltä.

Sandstormin uusi pääsuunnittelija Michael Tsarouhas kertoi muutoksesta todeten, että päätös tehtiin tarinatilan korkeiden tuotantovaatimusten johdosta. Tärkeämmäksi tiimissä nyt koetaan, että pelistä saadaan ensin ulos täysi moninpelikokemus niin kilpailullisen räiskeen kuin yhteistyöpelaamisen osalta. Kun tämä kaikki on tehty, harkitsee kehitystiimi paluuta tarinan pariin.

Tarinatilaan ehdittiin saada vilaus viime kesänä E3-trailerilla. Sen voi katsoa alta.

Tsarouhas on myös vahvistanut, että New World Interactiven luova vetäjä Andrew Spearin on jättänyt studion ja lähtenyt näin etsimään uusia haasteita. Spearin ehti vaikuttaa New Worldilla alusta alkaen ja on ollut näin siis esimerkiksi mukana koko Insurgency-sarjan luomisessa. Tiedossa ei ole, miten hänen lähtönsä on mahdollisesti vaikuttanut Sandstormin uuteen suuntaan. 

Insurgency: Sandstormia kehitetään pc:n lisäksi PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelille ei ole vahvistettu julkaisuajankohtaa. Sen kehityksen edistymiseen voi kuitenkin tutustua tarkemmin lähdelinkistä.

Lähde: New World Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Ei tätä tarinan takia pelattaisi. Ihan oikea päätös keskittyä vain siihen olennaiseen.

Nostoja