Sotaselviytymispeli This War of Mine masentaa seuraavaksi konsolikansaa / Uutiset / pelaaja.fi

Sotaselviytymispeli This War of Mine masentaa seuraavaksi konsolikansaa

27.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kehuja kerännyt selviytymispeli This War of Mine on saapumassa kertomaan sotien kauheuksista seuraavaksi konsolipelaajille. Pelin alunperin pc:lle ja tableteille luonut puolalaiskehittäjä 11 Bit Studios on ilmoittanut ryhtyneensä yhteistyöhön julkaisija Deep Silverin kanssa, minkä seurauksena This War of Mine saadaan vielä niin PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin 29. tammikuuta.

Konsoleilla peli on saanut lisänimen The Little Ones, jolla viitataan pelin saamaan uuteen sisältöön. Jo muilta laitteilta aiemmin tutun selviytymisseikkailun lisäksi This War of Mine -kokemusta on monipuolistettu nyt nimittäin lapsihahmoilla, joista pelaajien on opittava pitämään huolta sodan runtelemilla konfliktialueilla.

Hinnaksi This War of Mine: The Little Onesille on kertymässä konsoleille noin 30 euroa. Konsoliversion julkistustrailerin voi kurkistaa alta, kun taas Pelaaja-lehden arvostelun pelin pc-versiosta voi katsastaa tästä.

Lähde: This War of Mine (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyviä arvosanoja ja kehujahan tämä on saanut mutta että 30 euroa latauspelistä? Olin kuvitellut tämän johonkin 10-15 euron hintaluokkaan, joten menee tämäkin alennuskamaksi itselläni.

Edelleenkin: enemmän hieman halvemmalla kuin vähemmän kalliilla. Mielestäni tällä tavalla myisi moni asia paremmin. Ja en puhu siis sisällön määrästä vaan tavaran myyntimääristä.

Nostoja