Sotilasräiskintä Arma 3 saakin kampanjatilansa lisäsisältönä

Arma 3:n kampanjatila myöhästyy ja näin ollen Bohemia julkaisee sen pääpelin saapumisen jälkeen ladattavissa osissa.

7.8.2013 01:53

Sotilaallisia koettelemuksia hieman simulaatiomaisemmin lähestyvä Arma 3 ei sisällä perinteistä kampanjatilaa heti julkaisussaan. Kehittäjä Bohemia Interactive on kertonut tiistaina julkaistussa tiedotteessaan, että se haluaa varata vielä hieman lisäaikaa pelitilan täydellistämistä varten niin, ettei koko pelin saapumista jouduttaisi kuitenkaan lykkäämään.

Saadessaan siis julkaisunsa myöhemmin tänä vuonna, on Arma 3 pitämässä sisällään muun muassa 12 yksin pelattavaa esittelytehtävää, yhdeksän moninpeliskenaariota, 20 ajoneuvoa, yli 40 asetta, modituen, skenaarioeditorin ja hieman muutakin pientä. Pelialueina nähdään sekä 270 neliökilometrin Altis- että 20 neliökilometrin Stratis-saari.

Itse kampanja julkaistaan peliin kolmen ladattavan lisäsisältöpaketin muodossa. Näistä ensimmäinen julkaistaan kuukauden sisällä itse pelin ilmestymisen jälkeen, ja kukin kampanjan osista tulee olemaan ilmainen.

Mikäli Arma 3:een on jo halunnut päästä käsiksi, on se ollut mahdollista, kiitos pelin kehitysmallin. Arma 3 oli ensimmäisiä Steamin Early Accessiin saapuneita pelejä, minkä myötä siihen on voinut ostaa pääsyn jo pelin oltua alfavaiheessa. Parhaillaan pelistä on koettavissa beetaversio, josta löytää trailerin ohesta.

Lähde: Bohemia Interactive

Lisää luettavaa