Soul Calibur IV on jo kehitteillä / Uutiset / pelaaja.fi

Soul Calibur IV on jo kehitteillä

22.06.2006 // Kirjoittanut: feldon
4

Suosittu Soul Calibur –taistelupelisarja saa odotetusti jatkoa. Asia kävi ilmi GameDaily-verkkosivuston haastattelussa, jossa Namco Bandain pääsuunnittelijoihin lukeutuva Daisuke Uchiyama lipsautti Soul Calibur –työryhmän puurtavan jo neljännen osan parissa.

Soul Caliburin viimeisimmästä jatko-osasta on puhuttu jo pitkään, mutta tätä ennen huhuja ei ole vahvistettu. Tekkenin ja Virtua Fighterin ohella Soul Calibur –sarjaa pidetään yhtenä tämän hetken varteenotettavimmista taistelupeleistä, joten lipsautus on synnyttänyt jo pienimuotoista kuohuntaa internetin keskustelupalstoilla. Valitettavasti Dragon Ball Z –projektin kimpussa työskentelevä Uchiyama ei osannut antaa tarkempaa julkaisuajankohtaa Soul Calibur IV:lle tai Tekken 6:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Ei mitenkään yllättävää, mutta tällä kertää voitaisiin keskittyä enemmän pelimekaniikan hämäryyksien poistamiseen. Ja jotain oikeasti uusiakin kikkoja ehdottomasti, kun kuitenkin kolme osaa on menty täysin samalla kaavalla.

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Odotan jo innolla sitä DBZ-peliä.

Käyttäjän Santos kuva
Santos

Jos osaisivat panostaa taas hahmojen ulosantiin. Kolmosen hahmoissa ei ollut samalla tavalla munaa kuin edellisissä osissa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

mhid bgyzlk xuniklzjf lbdzthsc bcwdvrs ybogr alqesjbf