SoulCaliburin horisontissa siintää "jotain valtavaa" - fanien apua tarvitaan / Uutiset / pelaaja.fi

SoulCaliburin horisontissa siintää "jotain valtavaa" - fanien apua tarvitaan

5.05.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
SoulCaliburin horisontissa siintää "jotain valtavaa" - fanien apua tarvitaan

Bandai Namcon SoulCalibur-mätkintäpelisarjan kehittäjät kaipaavat fanien apua seuraavan projektinsa tiimoilta.

Project Soul -tiimin luvataan pelisarjan virallisilla Facebook-sivuilla puuhaavan tällä hetkellä "jotain valtavaa" SoulCaliburin tulevaisuuteen liittyen. Pelin edellisestä pääosasta on jo vuosia, joten on mahdollista, että tulille on vihdoin laitettu porisemaan hartaasti odotettu SoulCalibur VI. Viime vuonna julkaistu ilmaispeli SoulCalibur: Lost Swords osoittautui pettymykseksi monille faneille, joten uusi, täysiverinen osa lienee tervetullut.

Tällä hetkellä Project Soul kerää Facebookissa ääniä sarjan rakastetuimpien hahmojen löytämiseksi ilmeisesti uuden projektin hahmokokoonpanoa varten. Äänestys jatkuu läpi toukokuun, ja äänensä voi jättää SoulCaliburin oman Facebook-sovelluksen kautta. 

Jättiuutisten sisällöstä ei ole vielä kerrottu tämän tarkemmin, mutta sarjan faneja kehotetaan Facebookissa pitämään korvat höröllä. Lisätietoja saataneen äänestyksen päätyttyä.

Lähde: SoulCalibur (Facebook), VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur

Kuulosti aluksi ihan joukkorahoitukselta.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Hah aika hauskaa nähdä että miltei kukaan ei ole äänestänyt noita viidennen osan hahmoja paitsi Amyä ja Violaa jotka olivatkin uusista parhaimmat. Ääni meni Voldolle, imo paras hahmo koko sarjassa. Pakko kyllä myöntää että vaikka sieltä kuudesosa tulisi, niin odotukset eivät ole korkealla sisältököyhän ja hitaan SC5:n jälkeen.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Please Soukka 6. Sit olisi jo syytä ostaa uusi konsoli. Vielä kun Tekken 7 tulee jossain kohtaa. Olisi nyt sitten soukka next gen only. Itse pelaan kyllä f2p soukkaa innoissaan uuteen osaan asti. Ja pistäkää ne kaikki "vanhat" hahmot takaisin.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Otsikon perusteella odotin Ivyn daisareita. Pettymys.

Nostoja