Souls-pelisarjaa häpeilemättä kopioinut Lords of the Fallen saa jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Souls-pelisarjaa häpeilemättä kopioinut Lords of the Fallen saa jatkoa

17.12.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
3

Puolalaisen CI Gamesin Lords of the Fallen oli häpeilemättömästi Dark Souls- ja Demon's Souls -pelejä kopioinut toiminnallinen roolipeli. Pelaajan Janne Pyykkönen piti pelistä uusimmassa Pelaajan numerossa seiskan arvoisesti. Mikäli sinulla on Pelaaja+-tunnukset, voit lukea arvostelun täältä.

Pelin tuottaja Tomasz Gop on nyt kertonut Facebookissa, että Lords of the Fallenin kakkososa on tällä hetkellä työn alla.

Lords of the Fallenin ykkösosa ilmestyi pc:lle, PS4:lle sekä Xbox Onelle. Kakkososa tullee samolle laitteille. Julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa, mutta ihan heti peliä tuskin markkinoilla nähdään.

Eurogamer kertoi marraskuussa, että peliä olisi toimitettu kauppoihin 700 000 kappaletta, joista 200 000 olisi myyty kuluttajille asti. Jo 500 000 kappaleen toimitukset auttovat peliä pääsemään omilleen.

Lähde: Eurogamer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"Souls-pelisarjaa häpeilemättä kopioinut Lords of the Fallen saa jatkoa"

Kaikki menestyneet ideat kopioidaan. Kaikki, aivan kaikki. Miksi se tulee ihmisille yllätyksenä? Mielestäni se ei ole edes huono asia.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus käyttäjältä snaketus

Kaikki menestyneet ideat kopioidaan. Kaikki, aivan kaikki. Miksi se tulee ihmisille yllätyksenä? Mielestäni se ei ole edes huono asia.

Näinhän evoluutiokin toimii: hyvät ominaisuudet vahvistuvat ja leviävät, kun taas huonot surkastuvat pois. Täydellisten hiilikopioiden tekeminen on tietenkin eri asia, mutta muuten kopionti pitää pelien kehitystä yllä, niin uskomattomalta kuin se tuntuu.

Tiedä sitten, voiko samaa sanoa jatko-osista...

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Odotin että tuosta olisi tullut tämän vuoden yllätyshitti tai jotain, toisin kuitenkin kävi. Kömpelö ohjattavuus ja ylihidas päähahmo veivät aikalailla kaiken maun pelaamisesta. 6/10