Souls-tyylin Final Fantasy -peli jatkaa hulluttelua – roima kasa uutta Stranger of Paradise -pelikuvaa tarjolla / Uutiset / pelaaja.fi

Souls-tyylin Final Fantasy -peli jatkaa hulluttelua – roima kasa uutta Stranger of Paradise -pelikuvaa tarjolla

25.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Stranger of Paradise, Final Fantasy, Final Fantasy Origins, Team Ninja, Square Enix, Jack, Garland,

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin on saattanut tuntua pelialan kollektiiviselta kuumeunelta, mutta uusi annos pelikuvaa on saapunut muistuttamaan, että Team Ninjan ja Square Enixin uusi toimintaroolipeli on pian valmistumassa oleva viihdetuote.

Pelistä julkaistiin tällä viikolla sekä niin sanottu finaalitraileri että sen toiminnan perusteita esittelevä videopätkä. Materiaalin myötä pelin alkuperäiseen Final Fantasy -roolipeliin tavallaan kytköksissä oleva tarina hahmottuukin hieman paremmin, joskin saadaanpa näytille myös uusia alueita, jotka vaikuttaisivat saaneen innoitusta muistakin Final Fantasy -sarjan osista.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin on määrä julkaista 18. maaliskuuta. Tulossa se on PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle Epic Games Storen kautta pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Jack, never forget!

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Ensimmäinen pelistä julkaistu traileri nostatti cringellään ja graaffisella ilmeellään niskavillat pystyyn, mutta myöhemmin julkaistuista trailereista ilmenevä juonen absurdius on saanut minut kiinnostumaan tästä pelistä jollakin perversillä tavalla.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Ei varmaankaan kerkee pelaamaan Elden Ringiä alta pois, ennen tämän julkaisua. Mutta kyllä tämä on tälle vuodelle hankinta listalla. :) Pelattavat demot ovat vakuuttaneet sen verran.

Käyttäjän Nabbis kuva
Nabbis

Noh jospa sen sitten vuoden päästä saisi steamista ostettua kun tuo panttivankisopimus raukeaa epic storen kanssa. ja toivon mukaan olisivat korjanneet pahimmat pc porting bugit siihen mennessä.

Nostoja