South Park -roolipeli onkin liikaa tälle vuodelle – roimasti uutta pelikuvaa julki / Uutiset / pelaaja.fi

South Park -roolipeli onkin liikaa tälle vuodelle – roimasti uutta pelikuvaa julki

31.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

South Park: The Stick of Truth on joutunut lykätyksi uudemman kerran. Obsidian Entertainmentin kehittämä ja Ubisoftin julkaisema peli onkin nyt saapumassa Eurooppaan maaliskuun 6. päivä.

Syy on se vanha tuttu: peli kaipaa vielä lisää kehitysaikaa.

Alkujaan pelijulkaisija THQ:n talliin kuulunut Stick of Truth siirtyi Ubisoftin haltuun viime tammikuussa ranskalaisyhtiön ostettua sen THQ:n kuolinpesästä. Peliä odotettiin kauppoihin vielä tovi sitten kauppoihin joulukuuksi. Mutkia matkaan on Ubisoftin amerikkalaispomo Laurent Detocin mukaan tuonut se, että peliin on kuluvan vuoden aikana tehty niin paljon muutoksia, että lisäaika on tullut tarpeeseen.

Sentään täysin synkkä tämä päivä ei pelin kannalta sentään ole. Ohessa yli seitsemän minuutin video, joka koostuu aikalailla tyystin pelikuvasta.

Lähde: Ubi Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

Eikös tämä ole jo useamman kerran siirretty?

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Obsidianin tuntien on vain ja ainoastaan hyvä, että peli viimeistellään huolella.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

obsidian ei osaa kyllä viimeistellä ja aika varmasti tulee sitten useampikin päivitys pelille

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Onneksi loppuvuodesta tulee niin paljon pelejä, että tämän siirtyminen ei haittaa.. ..tai sitten tämä olikin jo kolmas peli josta olin näin sanomassa.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Bleemak

Eikös tämä ole jo useamman kerran siirretty?

Joo sitähän on siirretty eteenpäin jo toista vuotta alkuperäisestä päiväyksestä. Tietenkin hyvä että viimeistelevät peliä.

Käyttäjän mega2002 kuva
mega2002

Aika ironista että piirretty voi olla 18k.

Käyttäjän PahiSsOnNi kuva
PahiSsOnNi

Luulin jo, että en ensi vuonna ostaa enää pelejä PS3:lle :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hauskalta tämä ainakin vaikuttaa. Tosin pelaaminen tuntuu olevan vain tuota taistelua ja muu on aika Walking Deadia, että vähän klikkaillaan suuntaa ja kerätään vihollisten kama, eli aika olematonta. Toki viihteenä tuntuisi olevan mainiota vähintään sen verran mitä juuri tuo WD, jonka pelattavuuteen vertasin, joten eiköhän tuon vähintään tarinan takia tule joskus hommattua.

Lainaus käyttäjältä mega2002

Aika ironista että piirretty voi olla 18k.

18 kiloinen?

Lainaus käyttäjältä PahiSsOnNi

Luulin jo, että en ensi vuonna ostaa enää pelejä PS3:lle

Eiköhän vanhoille konsoleille vielä joitain ostettavan arvoista tule tämän lisäksikin. Siellä kuitenkin sen verran laitekantaa ja osa voi hommata vasta sitten kun (tai jos) tulee hintoihin alennuksia uuden sukupolven takia.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä PahiSsOnNi

Luulin jo, että en ensi vuonna ostaa enää pelejä PS3:lle

Epäilen vahvasti että PS3 häviäisi vielä vuoteen tai kolmeen. Kuitenkin tällä hetkellä jo halvan puoleinen konsoli, jolla on kuitenkin valmiiksi pelejä ja toimii BD-soittimena. PS4 juuri tullut kalliimpi laite, jolle ei ole kuin muutama peli ja ei soita edes MP3 tiedostoja.
Tulee muuttumaan, mutta aikaa menee niinkuin viimekin vaihdoksessa. Niin ja tuleehan tuo PC:llekin joten ihan sama milloin julkaistaan, koska PC on aina PC.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Huoh itsestä tuntuu että pelissä on jotain kunnolla vialla kun kokoajan pusketaan taaemmas. Vaikka Obsidian hyviä mutta viimeistelemättömiä pelejä onkin tehnyt niin kyllä tämä alkaa kohta tuntumaan Duke Nukem Foreveriltä kohta...year one :D Taidan vaihtaa oman ennakkovarauksen johonkin toiseen peliin joka jopa saattaisi tulla ajalleen.