Microsoftin Xbox-divisioonan johtaja Phil Spencer myöntää yhtiön jääneen tavoitteistaan Euroopan konsolimarkkinoilla.

Spencer kertoo uusimman Edge-lehden haastattelussa, että yhtiö haluaa keskittyä petraamaan Xbox Onen menestystä Euroopassa.

-Meidän pitää pystyä parempaan Euroopassa, Spencer toteaa.

-Kun katson maailmanlaajuista tilannetta, manner-Eurooppa on ehdottamasti alue, johon haluamme keskittyä.

Microsoftin seuraava merkittävä näytön paikka on elokuussa Kölnissä järjestettävä Gamescom-tapahtuma. Yhtiö aikoo marssittaa Gamescomin lehdistötilaisuudessaan yleisön eteen ison joukon E3:ssa pieneen rooliin jääneitä julkaisuja.

-Tulette näkemään uusia pelejä sekä tietysti jotain toisintoja, mutta tulette näkemään Scaleboundin, Crackdownin sekä Quantum Breakin ystäviltäni Remedyllä. Tuotteiden näkökulmasta pidän tilanteestamme.Uskon tiimimme tekevän hyvää työtä pelien ja pelaajille suunnatun alustan rakentamisessa.

Kilpailija Sonyn Euroopan pomo Jim Ryan totesi äskettäin PS4:n hallitsevan Euroopan konsolimarkkinoita jopa 70-90% markkinaosuudella. Spencerin mukaan Sony onkin tehnyt hyvää työtä manner-Euroopan alueella. Spencer kertookin tiukan kilpailun tekevän hyvää kaikille konsolikilvan osapuolille.

-Sony tekee todella hyvää työtä noilla markkinoilla ja heillä on pitkä historia – pidempi kuin meillä tässä liiketoiminnassa – ja he ovat ansainneet noilla alueilla saavuttamansa menestyksen, Spencer toteaa Sonyn menestyksestä Euroopan markkinoilla.

-Katson mitä he tekevät, koska he tekevät paljon hyviä asioita ja haluan varmistaa, että olemme fiksuja menestyksen suhteen. Ja on alueita, kuten Latinalainen Amerikka, joissa Xbox pärjää todella hyvin, ja Yhdysvalloissa luvut menevät edestakaisin. Se on hyvää kilpailua, jonka uskon olevan hyväksi kaikille.

Lähde: Videogamer

Lisää luettavaa