Spider-Man saapuu yksinoikeudella PS4:lle ensi vuonna – tässä runsaasti pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Spider-Man saapuu yksinoikeudella PS4:lle ensi vuonna – tässä runsaasti pelikuvaa

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Vuosi sitten paljastuneesta Insomniac Gamesin omasta Spider-Man-pelistä on julkaistu vihdoin pelikuvaa. Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa vanha kunnon Hämähäkkimies pääsi seikkailemaan lähes kymmenen minuutin edestä ja tarjosi näin jo kohtalaisesti nähtävää pelin ominaisuuksien suhteen.

Pelikuva käynnistyy ensin hiippailuvetoisissa merkeissä ja kehittyy siitä näyttämään pian myös sekä joukkotappeluita että yksittäistä vahvempaa vihollista vastaan käytävää taistelua. Materiaali kulminoituu helikopterin takaa-ajoon, jossa pelattavuutta sidotaan yhteen lennokkaiden välipätkien kanssa.

Spider-Man saapuu yksinoikeudella PlayStation 4:lle ensi vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Tämä on kyllä itselle se odotetuin peli tällä hetkellä. Sunset Overdriven jälkeen on kyllä kovat odotukset Insomniacilta.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Näytti naurettavalta Dragon's Lair refleksipeliltä...katsellaan hienoa videota ja välillä rämpytetään R1/R2 jne. No mutta...ainahan nämä Sonyn E3 pressi demot tuppaa olla tuota speden spelit meininkiä...ehkä tästäkin muotoutuu vielä ihan ehta VIDEOPELI.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvin paljolti otettu suoraan juttuja Arkham-peleistä mutta se on tässä vain positiivinen juttu. Sopii jopa paremmin Spider-manille. Kovin paljon oli kyllä quicktime eventtejä mutta jospa niitä olisi vain näissä juonellisemmissa pätkissä ja muutoin pääsisi vapaammin menemään ja lähestymään tilanteita. Ei tämä kyllä kauhean huono voi olla tai pitää olla jotain todella hyvin sössitty tms.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Mister Negative pelissä mukana, kiva, luin yhden sarjakuvan Brand New Day:tä, Eddie Brock Anti-Venomina oli kyllä hieno ja saisi esiintyä pelissä. Itse peli tuo mieleen Batmanin Arkham-pelit + vanhat Spider-Man-pelit, QTE:t saisi kyllä poistaa, en tykkää yhtään.

Nostoja