Insomniac Games on julkaissut toivotun päivityksen Spider-Man-pelinsä PlayStation 4 -versioon ja sen tuoreeseen PlayStation 5 -remasterointiin. Sen myötä pelaajat voivat ottaa PS4-version tallennukset ja siirtää ne käytettäväksi PS5-versiossa.

Tallennusten siirtäminen vaatii sekä PS4- ja PS5-version käynnistämistä. Tallennukset siirretään ensin pilveen talteen PS4-version päävalikossa ja ladataan sitten varsinaiseen käyttöön PS5-versiossa.

Tuore Spider-Man: Miles Morales -peli on tukenut heti oletuksena mahdollisuutta siirtää PS4-tallennuksensa PS5-versioon.

Siirto mahdollistaa tietysti seikkailujen jatkamisen pelin parannellummassa versiossa. Samalla pelaajat ovat myös huomanneet, että se tarjoaa nopean keinon netota lisäpokaaleja kokoelmiinsa. PS5-versiolla kun oma erillinen listansa trophy-saavutuksille ja se havaitsee automaattisesti, jos siirretyssä tallennuksessa on tehty pokaaleihin vaadittavia asioita.

PS4-versiota yhä pelaavat ovat saaneet päivityksen voimin peliin myös kolme lisäpukua, jotka luotiin osana remasteroitua versiota. PS5:llä tarjolla on myös hajanaisia viilauksia, kuten sellaisiin tilanteisiin, joissa peli on saattanut kaatua lepotilassa.

Lisää luettavaa