Spider-Manin PS4-tallennukset siirtyvät nyt myös PS5-versioon – tuplapokaaleja tarjolla / Uutiset / pelaaja.fi

Spider-Manin PS4-tallennukset siirtyvät nyt myös PS5-versioon – tuplapokaaleja tarjolla

23.11.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Spider-Man, ps4, Spider-Man: Remastered, Insomniac Games, talennus

Insomniac Games on julkaissut toivotun päivityksen Spider-Man-pelinsä PlayStation 4 -versioon ja sen tuoreeseen PlayStation 5 -remasterointiin. Sen myötä pelaajat voivat ottaa PS4-version tallennukset ja siirtää ne käytettäväksi PS5-versiossa.

Tallennusten siirtäminen vaatii sekä PS4- ja PS5-version käynnistämistä. Tallennukset siirretään ensin pilveen talteen PS4-version päävalikossa ja ladataan sitten varsinaiseen käyttöön PS5-versiossa.

Tuore Spider-Man: Miles Morales -peli on tukenut heti oletuksena mahdollisuutta siirtää PS4-tallennuksensa PS5-versioon.

Siirto mahdollistaa tietysti seikkailujen jatkamisen pelin parannellummassa versiossa. Samalla pelaajat ovat myös huomanneet, että se tarjoaa nopean keinon netota lisäpokaaleja kokoelmiinsa. PS5-versiolla kun oma erillinen listansa trophy-saavutuksille ja se havaitsee automaattisesti, jos siirretyssä tallennuksessa on tehty pokaaleihin vaadittavia asioita.

PS4-versiota yhä pelaavat ovat saaneet päivityksen voimin peliin myös kolme lisäpukua, jotka luotiin osana remasteroitua versiota. PS5:llä tarjolla on myös hajanaisia viilauksia, kuten sellaisiin tilanteisiin, joissa peli on saattanut kaatua lepotilassa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Pelasin tarinan läpi pitkässä viikonlopussa ja yllättävän kelpo viihdettä peli tarjosi. Kumman paljon siinä oli silti bugeja, joten olisi mielenkiintoista päästä vertaamaan myös PS5-versioon.