Steven Spielbergin pelielokuvalle paljastettiin ensi-iltapäivä / Uutiset / pelaaja.fi

Steven Spielbergin pelielokuvalle paljastettiin ensi-iltapäivä

8.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Steven Spielbergin ohjaama pelaamista ja virtuaalitodellisuutta käsittelevä elokuva Ready Player One siintää vielä ainakin kahden vuoden päässä. Elokuvayhtiöt Warner Bros. Village Roadshow ja DreamWorks ovat paljastaneet, että Yhdysvalloissa leffan on määrä saada ensi-iltansa 15. joulukuuta 2017.

– Mikä tahansa elokuva Steven Spielbergilta on merkittävä tapaus, joten tuntui oikealta päivätä tämä erään kaikkien aikojen parhaimman elokuvantekijän jännittävä projekti lomakaudelle, Warner Brosin jakelijapomo Dan Fellman hehkuttaa.

Elokuva perustuu Ernest Clinen samannimiseen vuonna 2011 julkaistuun romaaniin, joka seuraa virtuaalisessa OASIS-maailmassa viihtyvän Wade Wattsin pyrkimyksiä löytää sinne piilotettu "easter egg" -salaisuus. Elokuvan käsikirjoittajaksi on kiinnitetty Zak Penn, joka on aiemmin ollut kynäilemässä myös The Avengersia ja The Last Action Heroa.

Minkäänlaisia näyttelijäjulkistuksia Ready Player One -elokuvan suhteen ei ole vielä tehty.

Järjestyksessään seuraava Spielbergilta ulos saatava ohjaustyö on Yhdysvalloissa lokakuussa ensi-iltaan tuleva kylmän sodan vakoojajännäri Bridge of Spies. Ensi vuonna teattereihin on tarkoitus saada hänen ohjaamanaan myös vielä Roald Dahlin Iso kiltti jätti -lastenkirjaan perustuva The BFG -elokuva.

Lähde: Variety

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

BFG... :P

Nostoja