Splinter Cell Convictionia ei nähdä PS3:lla / Uutiset / pelaaja.fi

Splinter Cell Convictionia ei nähdä PS3:lla

24.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
32

Seuraava Splinter Cell -peli pysyy eilisistä huhuista huolimatta Xbox 360:n yksinoikeutena. Peliä ei siis nähdä muilla konsoleilla. Huhut lähtivät liikkeelle, kun jälleenmyyjä GAME ilmoitti sivuillaan PS3-version julkaisupäivän. Tämä kuitenkin paljastui puhtaasti kirjoitusvirheeksi.

Splinter Cell Convictionin on määrä ilmestyä seuraavan tilikauden aikana, joten peli nähdään aikaisintaan tämän vuoden huhtikuussa pc:llä ja Xbox 360:llä.

Lähde: Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Näin on lukenut Microsoftin omilla sivuilla aina, joten en ymmärrä edes huhua :P
Jos rahat on maksettu, tuskin niitä takasin ruvetaan vinkumaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kappas, ennustukseni osuivat kohdalleen:D

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Kumman paljon näitäkin tapauksia. Joku mokaa ja kamala huhu nousee, mutta se todistetaankin vääräksi heti seuraavana päivänä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jos saa oikeen hyviä pisteitä niin voisi ostaa boxille mutta jos ei ole paljon parantunu vanhan boxin ajoilta niin jää ostamatta.

Käyttäjän petrijuh kuva
petrijuh

Jos kyseinen Sprincter Cell on samaa tasoa kuin edeltäjäkin Ps3 :lla , niin ei häirihe .

Käyttäjän vapaus_valita kuva
vapaus_valita

Tämä nyt oli oikeastaan melkoisen turha uutispäivitys, sillä eräs sivuston fiksuimpiin kuuluvista käyttäjistä paljasti asiain todellisen tilan jo eilisen uutisen kommenteissa.

Mutta palautetaanpa vielä mieliin, miksi kyseistä huippupeliä ei olisi edes mahdollista julkaista PS3:lla - PS3:n tehot eivät yksinkertaisesti riitä.

http://www.mygen.com.au/article.php?page_id=96960179110181074&se_id=29&format=3

"A Finnish magazine has recently scored an exclusive interview with Ubisoft regarding their up coming Xbox 360 exclusive Splinter Cell: Conviction. Here you can see some great looking screenshots and a tonne of information that is in Finnish. The main parts have been translated, and as you can see, the developers are saying this won't be possible on the Playstation 3 as it stands."

"- According to the article, every single object that is rendered on screen has physical properties and most of them can be used by Sam. For example, Sam can pick up furniture and use it as a weapon, or throw printers at enemies or papers in the face of enemies to gain the upperhand in fights."

"- Melee fights are much more than "press this button to hit" this time around. There's different context sensitive attack buttons and as mentioned before lots of environmental interaction."

"- Some pretty negative comments about the PS3 made by the devs. They state the fact that they are exclusive to the 360 allows them to do much more than if they were multiplatform, but they also state they doubt they would be able to achieve what they're doing with the game on the 360 on the ps3 even if it was ps3 exclusive. "

(Kenties arvaattekin, mikä on tuo tietolähteenä käytetty "Finnish magazine".)

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Niinhän mä vähän silloin arvelinkin ja taisin olla nappiin oikeassa. Kyllä saa pysyäkin X0 yksinoikeutena,sillä onhan pleken omistajilla se paatunut Snaken papparainen yksinoikeutenaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No tässä se taas nähdään, ettei kaikkia huhuja tarvitse uutisoida, ellei sitten ole peräisin erittäin luotettavasta lähteestä ;)
Mutta kai tämä vuoden hiljaisin aika pelirintamalla täytyy jollain uutisilla täyttää.

Alkuperänen Splinter Cell oli rautaa, kakkonen oli ihan hyvä, muttei yltänyt ensimmäisen osan tasolle. Kolmosta kehutaan sarjan parhaaksi, mutta se jäi häpeäkseni kaupan pelihyllyyn. Toivottavasti lisäävät sen Liven Xbox Originalien joukkoon. Nelos osa olikin sitten sarjan huonoin ,paitsi siitäkin julkaistiin vielä vanhalle Xboxille oma versio, joka oli ainakin Pelit-lehden mukaan sarjan paras, mutta ei sitä kaupan hyllyillä näkynyt.

Conviction taas ei voisi vähempää kiinnostaa kun sarja pilataan vaihtamalla hiiviskely ja tekniikka kaduilla päivänvalossa mätkimiseen. Sekoitetaan GTA ja Assassins Creed, saadaan Sam Fisherin sekoilut osa 5.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PS3:n tehot eivät riittäisi tällaisen peli pyörittämiseen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Millä perusteella PS3:n tehot eivät riitä? Eiköhän ole kuitenkin niin, että mikä pyörii X360:llä, saadaan pyörimään myös PS3:lla ja toisinpäin.