Sam Fisher ja Third Echelon -agenttijaosto hiiviskelevät seuraavaksi Netflixissä, raportit kertovat. Varietyn mukaan Ubisoft olisi yhdistänyt voimavaransa John Wick -käsikirjoittaja Derek Kolstadin kanssa sovittaakseen Tom Clancy’s Splinter Cell -hiiviskelypelit Netflix-sarjaksi.

Raportin mukaan kyseessä olisi aikuisille suunnattu animaatiosarja, jonka kirjoittajana ja vastaavana tuottajana Kolstad toimisi. Varietyn lähteet kertovatkin Netflixin tilanneen Splinter Cell -sarjasta jo kaksi kautta, jotka kattaisivat yhteensä 16 jaksoa.

Netflix, Ubisoft tai Kolstad eivät toistaiseksi ole kommentoineet raporttia tai sen yksityiskohtia. Ubisoft on kuitenkin useaan otteeseen pyrkinyt tuomaan sarjojaan elokuva- ja sarjamuotoon. Esimerkiksi juurikin Splinter Cellistä on yritetty tehdä Tom Hardyn tähdittämää elokuvaa vuosikausia, mutta projekti on yhä limbossa.

Myös Splinter Cell -pelit ovat loistaneet tovin poissaolollaan, joskin Sam Fisher on vilahtanut Ghost Recon -sarjan lisäkampanjoissa. Viimeisimpänä agentti hiippailee Tom Clancy -pelisankareita pursuavassa Tom Clancy’s Elite Squad -mobiilipelissä.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa