Sporttinen Warhammer-peli Blood Bowl II esittäytyy strategisella pelikuvalla / Uutiset / pelaaja.fi

Sporttinen Warhammer-peli Blood Bowl II esittäytyy strategisella pelikuvalla

21.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Jälleen yhteen Warhammer-lisenssiin pohjautuvasta Blood Bowl II:sta on saatu nähtäville ensimmäinen pelikuvatraileri. Tuore video käy läpi pelin perusteita esitellen samalla myös Blood Bowl II:n ihmisjoukkueen taitoja.

Kuten vuonna 2009 ilmestynyt edellinen Blood Bowl -peli, on kakkososa amerikkalaista jalkapalloa, fantasiaa ja vuoropohjaista strategiaa yhdistävä tuotos. Peliä on kehittänyt edellisen pelin tapaan ranskalainen Cyanide hyödyntäen tällä kertaa muun muassa uutta grafiikkamoottoria.

Blood Bowl II on tarkoitus julkaista vielä kevään aikana. Kehitteillä se on niin pc:lle, PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Voisihan tuon napata, näyttää huomattavasti helpommin lähestyttävältä kuin se ensimmäinen osa. (En sitten tiedä miten sen pelaajat tästä tykkäävät.)

Käyttäjän Manmangler kuva
Manmangler

Toivottavasti ei ole pelimekaniikka muutettu helpomalla lähestyttäväksi. Ykkönen oli sairaan hyvä, vaikka uude versuiot tiimien lisäksellä tuntui välillä rahatukselta. Silti ne hyllyyn tuli ja turpakekkerit alkoi. Unohda pallo ja potki pelaajia :)
'
https://www.youtube.com/watch?v=a1zTsWNSaKc K18 kielenkäyttöä Angry Joe vs TotalBiscuit