Spotifyn kuuntelu onnistuu nyt PlayStationeilla – toimii myös pelatessa / Uutiset / pelaaja.fi

Spotifyn kuuntelu onnistuu nyt PlayStationeilla – toimii myös pelatessa

30.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Musiikkipalvelu Spotify on nyt virallisesti käytettävissä PlayStation-konsoleilla. Palvelun löytää sekä PlayStation 4:lle että 3:lle Sonyn uuden PlayStation Music -brändin alta.

PlayStationeilla Spotifya voivat kuunnella niin palvelusta maksavat kuin myös sitä ilmaiseksi käyttävät pelaajat. Tarjolla laitteilla pitäisi olla koko Spotifyn kattava miljoonia kappaleita sisältävä musiikkikirjasto, jonka kuuntelua voi hallita halutessaan vaikka ihan vain kännykälläänkin.

PlayStation 4:llä Spotifyn musiikkitarjontaa voi käyttää hyödykseen myös pelatessa. Heittämällä sovelluksen nimittäin vain päälle, voi omaa musiikkiaan saada soimaan pelaamansa pelin taustalle.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Latasin, kokeilin, rakastuin.

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Varmasti kätevä ominaisuus joissain tekeleissä. Esimerkiksi avoimen maailman ajopeleissä matkojen luulisi taittuvan varsin leppoisasti, kun taustalle pistää pyörimään jotain tunnelmaan sopivaa Spotifyn puolelta.

Ps. Uutiskuvan Sigur Rósista plussaa. :D Sitä vain jonkin överiväkivaltaisen mäiskinnän taustalle rauhoittamaan fiiliksiä.

Käyttäjän escudo kuva
escudo

GTA5 taustalla toimii ainakin kuin häkä, seuraavaksi vuorossa Borderlandsin remasteria ja veikkaan että toimii senkin kanssa. Tietenkään ei ihan jokaisen pelin taustalle sovi mutta yleisesti ottaen parantaa kokemusta todella paljon.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Aluksi Spotify tuntui vai ihan kivalta lisältä PS4:lle, koska ohjelma löytyy jo muuten mistä tahansa laitteesta. Mutta että voi soittaa pelin taustalla, se tuo jo merkittävän muutoksen kiinnostumisen määrään. Kuten Escudo mainitsi, GTA5 radio biisit on sen verran laimeita (esim. verrattuna Vice Cityyn) niin taustalle voi laittaa omat biisit soimaan!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vihdoinkin.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Latasin, kokeilin, rakastuin.

Tää

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Yksinkertainen mutta niin kauniin toimiva idea. Kokeilin tätä, ja yllätyin positiivisesti siitä, kuinka helppoa sovelluksen vieläpä monipuolinen käyttäminen on ja käyttöliittymäkin jo erittäin toimiva heti kättelyssä. Loistoratkaisu Sonylta siirtyä sopimukseen ulkoisen musiikkipalvelun tarjoajan kanssa Music Unlimitedin jatkamisen sijaan: Spotify on vain niin paljon toimivampi ja rutkasti menestyneempi.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Kuulostaa hyvältä vaikka en usein pelaakkaan mitään pelejä omalla musiikilla.
Joskus laitan killing flooria pelatessa jotain electro-industrialia kuten panzer ag, feindflug ja combichrist, viiminen oli tekemässä musiikkia uusimpaan DMC peliin.

Käyttäjän Rolle-87 kuva
Rolle-87

Sais tulla se random nappi vaan äkkiä tuohon spotifiin. Nyt ku menee kappaleet järjestyksessä niin...jaksas kokoajan vaihdella artistia erikseen vaan tulis vaa joku biisi omalta soittolistalta. Ehkäpä päivityksessä. Ainakaan siis en itse ole löytänyt sellaista asetusta.