Spotifyn pelimusiikkitarjonta nousi taas räjähdysmäisesti – tarjolla nyt noin 3 000 kappaletta klassikkokehittäjältä

Taiton oma house-bändi Zuntata on heittänyt ison osan musiikkitarjonnastaan Spotifyn kasvattaen näin melkoisesti palvelun pelimusiikkitarjontaa.

22.2.2018 19:39

Japanilaispelitalo Taito Corporation on tehnyt pitkän uran pelialalla. Sen sisuksissa syntynsä ovat saaneet monet peliklassikot aina Space Invadersista Bubble Bobbleen niin kuin myös muutamat modernimmatkin ilmestykset, kuten rytmisarja Groove Coaster. Vuosien varrella sille on kertynyt talteen siis myös monipuolinen musiikkikirjasto, josta on osin vastannut sen oma Zuntata-niminen house-bändin.

Nyt Zuntata on julkaissut joukon albumeistaan Spotifyssa. Kaiken kaikkeaan kuunneltavaa on noin 3 000 kappaleen edestä, ja joukosta löytyy niin uudempaa kuin klassisempaakin soundia.

Zuntatan tarjontaan voi hypätä tutustumaan tästä..

Pelimusiikki on kyllä jo aiemminkin ollut varsin vahvasti edustettuna Spotifyssa. Palvelusta on jo tovin aikaa löytynyt oma peleille omistettu osionsa, johon mahtuu monenlaista kuunneltavaa isommista pienempiin pelintekijöihin. Muun muassa Segakin dumppasi aikoinaan ison osan klassisia biisejä palveluun.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa