Spotifyn pelimusiikkitarjonta nousi taas räjähdysmäisesti – tarjolla nyt noin 3 000 kappaletta klassikkokehittäjältä / Uutiset / pelaaja.fi

Spotifyn pelimusiikkitarjonta nousi taas räjähdysmäisesti – tarjolla nyt noin 3 000 kappaletta klassikkokehittäjältä

22.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Japanilaispelitalo Taito Corporation on tehnyt pitkän uran pelialalla. Sen sisuksissa syntynsä ovat saaneet monet peliklassikot aina Space Invadersista Bubble Bobbleen niin kuin myös muutamat modernimmatkin ilmestykset, kuten rytmisarja Groove Coaster. Vuosien varrella sille on kertynyt talteen siis myös monipuolinen musiikkikirjasto, josta on osin vastannut sen oma Zuntata-niminen house-bändin.

Nyt Zuntata on julkaissut joukon albumeistaan Spotifyssa. Kaiken kaikkeaan kuunneltavaa on noin 3 000 kappaleen edestä, ja joukosta löytyy niin uudempaa kuin klassisempaakin soundia.

Zuntatan tarjontaan voi hypätä tutustumaan tästä..

Pelimusiikki on kyllä jo aiemminkin ollut varsin vahvasti edustettuna Spotifyssa. Palvelusta on jo tovin aikaa löytynyt oma peleille omistettu osionsa, johon mahtuu monenlaista kuunneltavaa isommista pienempiin pelintekijöihin. Muun muassa Segakin dumppasi aikoinaan ison osan klassisia biisejä palveluun.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Tämä ei tule tavaksi, mutta en nyt voi olla jakamatta linkkiä keskiviikon Yle-uutiseen:
Spotify raotti salaisuuden verhoa: käyttäjämaksut valuvat suosituimpien poppareiden taskuun.