Spyro-lohikäärmeen paluu on varmaa – tältä näyttää Spyro Reignited Trilogy / Uutiset / pelaaja.fi

Spyro-lohikäärmeen paluu on varmaa – tältä näyttää Spyro Reignited Trilogy

5.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Päivitys kello 18:10: Activision on vahvistanut Spyro Reignited Trilogyn virallisesti PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Noin 40 euron kokoelma tuo kolme ensimmäistä Spyro-peliä nykypäivään 21. syyskuuta. 

Alkuperäinen uutinen: Alkuperäisen PlayStation kolme Spyro-peliä uusiva kokoelmapaketti Spyro Reignited Trilogy on vuotanut ronskilla tavalla julkisuuteen. Useiden huhujen ja vihjailujen jälkeen verkkokauppa Amazon lipsautti pelin jo ennalta valikoimiinsa paljastaen samalla kokoelmasta ensimmäisen satsin kuvia.

Viime vuonna nähdyn Crash Bandicoot N. Sane Trilogyn tavoin Spyro Reignited Trilogy puhaltaa uutta eloa klassikoihin erityisesti täysin uusitulla visuaalisella annilla. Hajanaisia muunnelmia on tehty myös pelattavuuteen, mutta tasojen ja hengen pitäisi olla silti edelleen alkuperäisten mukainen.

Ilmeisesti kokoelman tekemisestä on tällä hetkellä laajalti vastannut Skylanders-sarjan luonut Toys for Bob.

Amazonin mukaan Spyro Reignited Trilogy saisi julkaisunsa 21. syyskuuta. PlayStation 4:n lisäksi se näyttäisi ilmestyvän samanaikaisesti myös ainakin Xbox Onelle.

Lähde: Amazon, ResetEra

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Oli tuosta jo englanninkielinenkin traileri Youtubessa. Huomasin kun olin tämän katsonut niin tuli ehdotuksiin.

Taitaa mennä muuten itsellä ostoon. Crash jäi välistä mutta onhan tämä ihan hiton hyvän näköinen teos ja kun nyt muistelen, niin Spyroä tuli lopulta pelattuakin paljon enemmän ja niin, että keräsin kaiken mitä löytyi.

Samoin kuin Crashin tapauksessa, en ole pelannut kuin sarjan ensimmäisen pelin, joten tulee kaksi täysin tuoretta tapausta mukana.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Ensivaikutelma oli, että grafiikkaan pitää totutella aurinkolasit päässä – eikä se ole huono asia. Aivan kuin joku vittuilisi remasteroidulle, seepiansävyiselle Dark Soulsille😎.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Hmmm, Sony ei varmaan maksanut tarpeeksi pitääkseen tämänkin vuoden ajan yksinoikeutena. Seuraavana vuonna peli varmaan julkaistaan Switch:ille ja PC:lle, joille mielummin hankkisin. Ja sanotaan tämä taas: Toivotaan että Spyro ei ole yhtä painava kun Crash.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

=/ en osaa sanoa. olisin toivonut että spyron kaltainen klassikko olisi remasteroitu eri otteella mihinkä on totuttu esimerkiksi keskinkertaisen crash remasterin jälkeen.

spyro olisi ansainnut tyyliin pinsetillä aseteltujen pikseli pikseliltä rakennettujen grafiikoiden tyyppisen rakkaudella tehdyn remasterin, sen sijaan että joku algoritmi jollain velho ohjelmalla scaalaa ja luo grafiikat kerralla kolmeen peliin.

taidan pitäityä edelleen alkuperäisissä peleissä, tosin en pidä täysin huonona ajatuksena näiden pelien remastereitä jotta alkuperäisiä pelaamattomat yksilöt voivat näitä pelata ja pitää ihan keskinkertaisina tasohyppelyinä.

Käyttäjän Hyperjn1 kuva
Hyperjn1

Ainut asia josta en pidä on Sparx. Se ei näytä oikealta.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Uloshan tuo haluais.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus wlizer

-- sen sijaan että joku algoritmi jollain velho ohjelmalla scaalaa ja luo grafiikat kerralla kolmeen peliin.

Täh? Mistä sinä tiedät miten nämä on luotu? Kuvistakin näkee että ei ole mikään yksi yhteen, joten kyllä tuossa on jotain muuta kuin algoritmi-velhoja käytetty.

Mielestäni näyttää vallan herkulliselta ja juuri oikein tehty. Tulee mieleen Ratcher & Clankin remake, joka myös oli tehty samoin, eli kunnioitettu vanhaa mutta ei mitään yhtä yhteen kamaa.

Ilmeisesti sinä siis toivoit vain remasteria, jossa grafiikka skaalataan ylös, vai?

Lainaus wlizer

-- jotta alkuperäisiä pelaamattomat yksilöt voivat näitä pelata ja pitää ihan keskinkertaisina tasohyppelyinä.

Täh 2? Oletatko nyt siis että remake on paska vai että jo alkuperäisten pelien keskinkertaisuus näkyy nyt tuoreille pelaajille?

Onhan se mahdollista että tulisi huono remake mutta on aika typerää lähteä sillä oletuksella. Itse oletan että tulee hyvää ja jos näin käy, niin ostan. Jos ei, niin en osta. Näin helppoa se on.

Vai meinasitko että nykypelaajat eivät arvosta vanhanaikaista tasoloikintaa? Mitä järkeä peliä sitten olisi edes ostaa? Outoja pelkoja/mutuilua joka tapauksessa.

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Huhut pitivät siis paikkansa! Ensimmäisen Pleikkarin Spyrot ovat minulle aivan yhtä rakkaita kuin Crashitkin, joten tämän kokoelman ostan kyllä saman tien. Pelasin lohikäärmeeen loikinnat läpi viimeksi pari vuotta sitten, ja huomasin niiden kestäneen ajan hampaissa melko mainiosti. Pelattavuuden suhteen en siis odottaisi ongelmia. Grafiikkaa on näköjään uusittu melko reilusti, joten odotan innolla tuttujen kenttien jälleennäkemistä. Toivottavasti musiikkeihin ei kuitenkaan ole menty suuresti kajoamaan. Ne olivat jo ennestään tarpeeksi hyvällä tasolla.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Mahtavaa. Tämä kokoelma kiinnostaa jopa enemmän kuin Crash. Tuosta on niin monta vuotta kun viimeksi pelannut. Zappahin tavoin myös ensimmäinen osa ainoastaan pelattu läpi.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Menee varmaan ostoon. Crashit eivät enää minua kiinnostaneet, mutta Spyrot kyllä. Näyttää tosiaan todella hyvälle kuten esim. Ratchet ja Clanketin Ps4 versio, joka on huikea peli myös.