Spyro Reignited Trilogyn uudella sähköisellä pelivideolla nähdään lisää suositun lohharin uudistetuista touhuista / Uutiset / pelaaja.fi

Spyro Reignited Trilogyn uudella sähköisellä pelivideolla nähdään lisää suositun lohharin uudistetuista touhuista

16.08.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Activision on julkaissut tuoretta pelikuvaa odotetusta Spyro Reignited Trilogy -kokoelmasta, josta esitellään tällä kertaa trilogian toista osaa.

Reilun kolmen minuutin mittaisella videolla nähdään Spyro 2: Ripto’s Ragen robottien täytteisestä Hurricos-kentästä, jossa purppuralohikäärme saa tehtäväkseen tuhota saarta vaivaavat sähköaidat.

Videolla kuullaan samalla pelin tuottajaa, joka kertoo muun muassa uusioversioon tehdyistä muutoksista, visuaalisista parannuksista ja alkuperäisteokselle uskollisena säilyneistä vihollisista.

Visuaalisen kasvojenkohotuksen lisäksi tulevalle kokoelmalla palaavat hahmojen alkuperäiset näyttelijät, Tom Kenny ja Gregg Berger, tallentamaan dialoginsa uusiksi sekä sarjan säveltäjä Stewart Copeland, joka on säveltänyt uuden tunnuskappaleen trilogialle. Alkuperäiset kappaleet on myös remasteroitu.

Spyro Reignited Trilogy julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 21. syyskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei enää mitään kiinnostusta tämän hankkimisen suhteen. Aiemminkin syyt oli lähinnä nostalgiassa, joten eipä tämä iso menetys ole.

Crashin kokoelmakin jäänyt ostamatta koska sekään ei loppujen lopuksi kiinnostanut kuin nostalgian osalta. Nämä kummatkin pelikokoelmat on statuksistaan huolimatta vanhentuneet ja parempaa tasohyppelyä löytää sekä uudempaa että vanhempaa(, paremmin vanhentunutta kamaa).

Jos jotain pitää äkkiä heittää niin ainakin Tropical Freeze tarjoaa enemmän vaihtelua sekä tiukempaa haastetta kuin noista kumpikaan. 3D-peleistä voisi heittää ehdolle vaikka uuden Marion.

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Itseltä koko Spyro-sarja jäi jostain syystä aikoinaan pelaamatta ja tämä kiinnosti siihen asti, kunnes luin kakkos- ja kolmososan lataamisvaatimuksesta. En todellakaan maksa, ainakaan täyttä hintaa, pelistä, jota en ostohetkellä itselleni saa ilman massiivista lataamisurakkaa. Katsellaan sitten uudestaan, jos tämän saa joko alelaarista murto-osaan hinnasta tai vaihtoehtoisesti koko paketin levyllä.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Jos en osta tätä niin minun kummipoikani vetelee pitkin korvia. Tosin onneksi minuakin kiinnostaa, joten lähtee ostoon kyllä.