Square Enix kiusaili Kingdom Hearts III:lla - E3-messuilla lisätietoa? / Uutiset / pelaaja.fi

Square Enix kiusaili Kingdom Hearts III:lla - E3-messuilla lisätietoa?

6.06.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
5

Square Enix on julkaissut uuden E3-videon, jolla se mainostaa Kingdom Hearts HD 2,5 ReMIXiä, eli teräväpiirtoversiota vanhasta tutusta Kingdom Hearts II -pelistä PS3:lle. Peli on saanut nyt vihdoin myös päivämäärän, ja se ilmestyy Euroopassa 5. joulukuuta.

Videon yllättävin osuus tulee kuitenkin sen lopussa. Kahden ja puolen minuutin jälkeen ruudulla paljastetaan nimittäin pieniä pätkiä seuraavasta Kingdom Hearts -pelistä, joka kantaa luonnollisesti nimeä Kingdom Hearts III.

Jännityksellä odotellaankin, antaako Square Enix tarkempia lisätietoja uudesta Kingdom Heartsista ensi viikon E3-messuilla. Toivotaan parasta!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Ei helvetti että tuli kylmät väreet koko tuo trailerin ajan, etenkin tuon KH3 trailerin kanssa. Mulle olisi jo riittänyt tuo julkaisupäivä tuolle collectionille, mutta saatiin vielä KH3:en traileri mukana. Re:Codedin taistelu scenet näytti siisteiltä, ja etenkin odotan tuota kohtaamista Roxasin kanssa, niin KH2FM kuin Re:Codedissa. Se joka ei muuten vielä tiennyt, niin Young Xehanort on se henkilö, joka aloittaa juontamaan tuon KH3:en trailerin(veikkaan että toinen henkilö on Eraqus). Ei helvetti etten malta odottaa! :)

EDIT: Ja tietenkin unohtamatta, Dream Drop Distance oli myös esillä. Mitäköhän se mahtoi luvata? Damm you Square :D

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Niissä pienissä pätkissähän oli ihan PS2 graffat? Ettei ne vaan olisi jostain sivupelistä otettu, eikä KH3:sta?

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen
Lainaus

Niissä pienissä pätkissähän

Oletan, että tarkoitat tuota mikä tulee ennen Kingdom Herats 3 tekstiä? Kyseessähän on Dream Drop Distance, ja se näyttää paljon paremmalta, mltä se alunperin 3DS:llä näyttää. :)

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Näyttäs, että Sorasta on kasvanu iso mies tuossa kolmannessa? Jos tarkastelee sitä tausta grafiikkaa?

EDIT:
Vai onko se niitä pahis badass mofoja?

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen
Lainaus käyttäjältä Lordo

Näyttäs, että Sorasta on kasvanu iso mies tuossa kolmannessa? Jos tarkastelee sitä tausta grafiikkaa?

EDIT:
Vai onko se niitä pahis badass mofoja?

Nyt liikkellä olevan teorian mukaan kyseessä olevat hahmo olisivat: vasemalla nuori Xehanort, joka kasvaa sarjan pääpahikseksi. Ääninäyttelijä on ainaki sama, tai kuulostaa todella samalle, ja hahmo myös näyttää Xehanortilta. Oikealla oleva hahmo taas näyttää Master Eraqukselta, jonka kaikki Birth by Sleeppiä pelanneet titetävät. Hiukset ovat samanlaiset, ja Eraqus sekä Xehanort harjoittelivat saman Keyblade Masterin alaisuudessa. Eli lyhyesti, vasemalla oleva on pahis ja oikealla oleva hyvis, joka tekee vähän oudon valinna. Kumpikaan heistä ei ole Sora.