Square Enix on ilmaissut optimisminsa 1. huhtikuuta julkaistun Outriders-räiskinnän suhteen.

Square Enix External Studiosin toinen johtaja Jon Brooke paljasti, että Outriders on houkutellut jo yli 3,5 miljoonaa pelaajaa julkaisunsa jälkeen. Square Enix totesi People Can Flyn kehittämän Outridersin olevan matkalla yhtiön seuraavaksi suureksi pelisarjaksi.

– Uuden pelin lanseeraaminen ei ole koskaan helppoa, ja olemme erittäin kiitollisia yhteisön tuesta ja palautteesta – kuuntelemme edelleen tarkasti ja haluamme vakuuttaa, että olemme sitoutuneet parantamaan ja tehostamaan kokemusta tulevina viikkoina ja kuukausina. Odotamme myös innolla Outridersin laajentamista tulevaisuudessa, Brooke kertoi.

Outriders-pelaajat ovat kohdanneet julkaisusta lähtien harmillisia bugeja, joita studio korjaa parhaillaankin. Seuraava päivitys käsittelee muun muassa ongelmaa, joka aiheuttaa pelaajien kuoleman tarkoitettua nopeammin.

Ilmainen Outriders-demo on tällä hetkellä pelattavissa PlayStation 4:llä, PlayStation 5:llä, Xbox Onella, Xbox Seriesillä sekä pc:llä Steamin ja GeForce Now’n kautta. Koko peli on saatavilla edellä mainittujen alustojen lisäksi myös Xbox Game Pass -valikoimassa.

Lähde: Square Enix, Outriders (Reddit)

Lisää luettavaa