Square Enix lupaa "räjäyttää päät" E3-yllätyksillään / Uutiset / pelaaja.fi

Square Enix lupaa "räjäyttää päät" E3-yllätyksillään

14.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Square Enix lupaa "räjäyttää päät" E3-yllätyksillään

Square Enix lupaa uudella E3-kiusoitteluvideollaan tarjota yleisölleen ensi viikolla maata järisyttäviä yllätyksiä.

Videolla Square listaa tiistaisessa E3-lehdistötilaisuudessaan nähtäviä pelejä Chrono Trigger -henkisen musiikin saattelemana. Jo julkistettuihin nimikkeisiin kuuluvat muun muassa Final Fantasy XIV:n laajennus Heavensward, episodiseikkailu Life is Strange ja Dynasty Warriors -toimintaa mukaileva Dragon Quest Heroes. Odotetusti lähetyksessä tullaan näkemään myös suurnimikkeet Just Cause 3 ja Deus Ex: Mankind Divided

Näiden pelien lisäksi videolla mainitaan kuusi yllätysjulkaisua, joiden nimet on visusti sensuroitu. Ainakin yksi julkistuksista on maailmanensi-ilta, ja toisen Square Enix lupaa lyhyesti ja ytimekkäästi räjäyttävän yleisön päät. Lisäinfoa voinee toivoa ainakin kauan odotetusta Kingdom Hearts III:sta ja huhtikuussa julkistetusta Star Ocean 5:stä, mutta mikään ei ole vielä varmaa. Mahtaako videon taustamusiikki merkitä jotain?

Square Enixin E3-lähetys alkaa tiistai-iltana kahdeksalta Suomen aikaa, ja sitä voi seurata suoraan Pelaajalehti.comista. Kaikkien suurten E3-messulähetysten aikataulut voi tarkastaa täältä.

Lähde: DualShockers, Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Noh, toivotaan näin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

FF7 alkuperäismuodossaan parille alustalle lisää, jep aika innostua. Mutta ei, jos tosissaan räjäyttävät pankin jollain niin milä ettei.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Jääpi nähtäväksi. Jospa sieltä tulisi jotain mielenkiintoista.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Taitaa tulla viimeinkin se kauan odotettu Aqual covers