Square Enix lupaa uudella E3-kiusoitteluvideollaan tarjota yleisölleen ensi viikolla maata järisyttäviä yllätyksiä.

Videolla Square listaa tiistaisessa E3-lehdistötilaisuudessaan nähtäviä pelejä Chrono Trigger -henkisen musiikin saattelemana. Jo julkistettuihin nimikkeisiin kuuluvat muun muassa Final Fantasy XIV:n laajennus Heavensward, episodiseikkailu Life is Strange ja Dynasty Warriors -toimintaa mukaileva Dragon Quest Heroes. Odotetusti lähetyksessä tullaan näkemään myös suurnimikkeet Just Cause 3 ja Deus Ex: Mankind Divided

Näiden pelien lisäksi videolla mainitaan kuusi yllätysjulkaisua, joiden nimet on visusti sensuroitu. Ainakin yksi julkistuksista on maailmanensi-ilta, ja toisen Square Enix lupaa lyhyesti ja ytimekkäästi räjäyttävän yleisön päät. Lisäinfoa voinee toivoa ainakin kauan odotetusta Kingdom Hearts III:sta ja huhtikuussa julkistetusta Star Ocean 5:stä, mutta mikään ei ole vielä varmaa. Mahtaako videon taustamusiikki merkitä jotain?

Square Enixin E3-lähetys alkaa tiistai-iltana kahdeksalta Suomen aikaa, ja sitä voi seurata suoraan Pelaajalehti.comista. Kaikkien suurten E3-messulähetysten aikataulut voi tarkastaa täältä.

Lähde: DualShockers, Gematsu

Lisää luettavaa