Square Enix paljasti Project Athian – "luotu varta vasten PS5:lle ja pc:lle" / Uutiset / pelaaja.fi

Square Enix paljasti Project Athian – "luotu varta vasten PS5:lle ja pc:lle"

12.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Gary Whitta, square enix, Project Athia, Luminous Productions, Square, PS5, PlayStation 5

Sonyn yöllinen PlayStation 5 -peleihin keskittyn verkkolähetys ei jäänyt ilman pelijätti Square Enixin panosta. Japanilaisyhtiö toi show'ssa näytille täysin uuden nimikkeen, jota se kutsuu toistaiseksi työnimellä Project Athia.

PlayStation 5:n ohella myös pc:lle tekeillä oleva peli on työn alla Luminous Productions -studiossa, joka on tähän asti tunnettu lähinnä Squaren muutamista näyttävistä teknologiademoista. Squaren oman kuvauksen mukaan studion tarkoituksena on luoda pelejä, jollaisia ei ole aiemmin koettu, mihin se tähtää yhdistämällä niin tuoreinta teknologiaa kuin näyttävää taidetta.

Ensihehkutusten mukaan Project Athia vie pelaajansa kauneuden ja surullisuuden täyttämään maailmaan, jossa tarina on isossa osassa, eikä toimintaakaan unohdeta. Pelin kerrotaan olevan "luotu varta vasten PS5:lle ja pc:lle".

Rogue One: A Star Wars Storyn ja Telltalen ensimmäisen The Walking Dead -pelin kanssa työskennellyt Gary Whitta on ilmoittanut sittemmin Twitterissä olleensa luomassa Project Athian universumia.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Mytologia näyttää mielenkiintoiselta! Taidanpa laittaa korvan taakse tämän nimikkeen ja katsoa millaiseen suuntaan projekti lähtee.

Hiljainen hetki heille jotka odottivat lähetykseltä uutta Final Fantasya :') Jospa sitten Squaren omissa tilaisuuksissa...

Käyttäjän wyffe kuva
wyffe

Näyttää Horizon Zero Dawn -maiselta, mutta enemmän fantasiaa ja vähemmän scifiä. Itseltäni jäi Horizon kesken kun ei vain iskenyt, ehkä tämän saisi pelattua lohikäärmeiden innoittamana.

Nostoja