Square Enix -toimintaroolipeli yli 20 vuoden takaa saapui vihdoin länsimaihin – täysi uusioversio paljastui sekin / Uutiset / pelaaja.fi

Square Enix -toimintaroolipeli yli 20 vuoden takaa saapui vihdoin länsimaihin – täysi uusioversio paljastui sekin

11.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Seiken Densetsu 3, Trials of Mana.

Lähemmäs 24 vuotta siihen ehti mennä, mutta Super Famicomin toimintaroolipeliklassikko Seiken Densetsu 3 on saapunut virallisesti länsimaihin. Pelin ilmestyminen on tapahtunut täällä osana Square Enixin Mana-sarjaa juhlivaa Collection of Mana -kokoelmapakettia, jonka välitön julkaisu vahvistettiin Nintendon tuoreessa Direct-lähetyksessä.

Japanissa jo aiemmin kesällä 2017 nähty paketti pakkaa yhteen kolme ensimmäistä Mana-sarjan osaa. Pelithän ovat Seiken Densetsu 3:n lisäksi sitä Super Nintendolla edeltänyt Secret of Mana sekä sarjan käynnistänyt Game Boy -peli Mystic Quest. Rapakon takana alkuperäinen Game Boy -peli on tunnettu myös nimellä Final Fantasy Adventure.

Länsimaissa Seiken Densetsu 3 on nimetty julkaisun myötä Trials of Manaksi.

Trials of Mana -uutiset eivät jää myöskään vielä tähän. Nintendon Direct-lähetyksessä Square Enix vahvisti työstävänsä pelistä parhaillaan kokonana alusta asti rakennettua kolmiulotteista uusioversiota. Peli on matkalla PlayStation 4:lle, Switchille ja Steamiin alkuvuodesta 2020.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Kokoelman julkistus oli kyllä hieno uutinen, Secret of Mana on peli josta on kuullut paljon, mutta ei ole ikinä tullut pelattua - aika korjata tämä aukko pelaamisen yleissivistyksessä.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Ainut vain että Secret of Mana remaster taisi mennä aika metsään. Kovasti on saanut risuja.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Bloodborne

Ainut vain että Secret of Mana remaster taisi mennä aika metsään. Kovasti on saanut risuja.

Tää sentään näyttää, että siihen on panostettu hippusen enemmän. Toki mikään ison budjetin hanke tuokaan ei ole.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Seiken! Densetsu! 3! Tuo uusioversio vaikuttaa kans aika pätevältä, mut ei haittaa vaikka olisi ihan surkea koska alkuperäinen on vihdoinkin laillisesti tulossa meillekkin! Paketti menee ostoon kyl heti, jo pelkästään tuon takia ja enpä ole Secret of Manaakaan pelaillut vuosiin!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No enpä olis tätä päivää uskonut näkeväni.