Square Enix ulkoistaa Deus Ex: Mankind Dividedin pc-kehityksen

Square Enix on ryhtynyt jälleen yhteistyöhön alankomaalaisen Nixxes-studion kanssa tuodakseen uusimman Deus Exin pc:lle.

1.5.2015 14:49

Hiljattain julkistettu Deus Ex: Mankind Divided ei saavu pc:lle yksinomaan pelin pääkehittäjänä toimivan Eidos Montrealin toimesta. Julkaisija Square Enixin mukaan pelin pc-käännöksestä on ottanut vastuun alankomaalainen Nixxes, josta Squaren pc-pelejä pelanneet ovat todennäköisesti kuulleet ennenkin.

Aiemmin Nixxes on tuonut pc:lle myös esimerkiksi niin viimeisimmän Tomb Raiderin, Hitman: Absolutionin, Thiefin kuin myös Deus Ex: Human Revolutionin. Parhaillaan yhtiö avittaa myös Crystal Dynamicsia saamaan Rise of the Tomb Raiderin Xbox 360:lle.

Nixxesin avun myötä Square Enix on luvannut, että Mankind Dividedin pc-versiosta pitäisi löytyä tukku pc:lle ominaisia erikoisuuksia. Erityisen tarkkaan näistä ei ole vielä ehdity puhumaan julkisesti, mitä nyt ainakin Tomb Raiderista tutulle TressFX-hiusteknologialle sekä myös DirectX 12:lle on jo luvattu tuki Mankind Dividediin. Lisää kuultaneen pelin julkaisun lähestyessä.

Deus Ex: Mankind Divided on pc:n ohella kehitteillä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelille ei ole annettu vielä julkaisuajankohtaa.

Lähde: Nixxes, PC Gamer

Lisää luettavaa