Square Enix on ilmoittanut virallisesti tuovansa DS:llä nähdyn The World Ends with You -toimintaroolipelin sekä iPhonelle että iPadille. Yhtiö vihjasi julkistuksesta jo pitkin viikkoa laskurilla varustetun nettisivun avulla.

Solo Remix -lisänimellä kulkeva teos on nappien sekä lisänäytön puutteesta johtuen hieman erilainen teos kuin alkuperäinen peli. Muutoksia on erityisesti nähtävissä taisteluissa, joissa pelin kaikkia hahmoja ohjataan nyt samalla ruudulla ja ilmeisesti pelkän kosketuksen avulla.

Pieniä lisäyksiäkin yhteenottoihin on toki tehty. Ainakin hahmojen käyttämiä yhdistelmähyökkäyksiä voi aiemmasta poiketen voimistaa nyt iOS-versiossa erinäisten korttiminipelien avulla.

Pelimekaanisten muutosten ohella peliä on tietystikin päivitetty myös ulkoisesti. Solo Remix on osin terävämmän näköinen kuin alkuperäispeli ja tukeepa se myös Retina-näyttöjä. Myös uutta musiikkiakin on ujutettu mukaan.

The World Ends with You: Solo Remix julkaistaan ympäri maailmaa huomenna. Kännykälle (iPhone 4 tai tuoreempi) pelin voi napata 14,50 eurolla ja iPadille (2 tai uudempi) 16 eurolla.

Linkki traileriin

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa