Square Enixiltä kolmipäiväinen maratonjulkistus / Uutiset / pelaaja.fi

Square Enixiltä kolmipäiväinen maratonjulkistus

4.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Square Enixiltä kolmipäiväinen maratonjulkistus

Square Enix suunnittelee pidemmän kaavan projektijulkistusta ensi viikolle.

Square Enixin Euroopan jaosto mainostaa tällä hetkellä Twitterissä kolmipäiväistä, interaktiivista julkistustapahtumaa, jonka on määrä alkaa ensi maanantaina suoratoistopalvelu Twitchissä.

Squaren mukaan työnimellä Project CKP tunnettua tekelettä kehitetään lännessä, mutta muita vihjeitä julkistuksesta ei ole saatu. Mainoskuvassa näkyvä, hammaslääkärin tuolia muistuttava vempele sopii yhtä lailla kauhupeliin kuin futuristiseen toimintaräminään, eivätkä nokkelimmatkaan fanit ole vielä ehtineet yhdistää työnimen fonttia Squaren aiempiin pelijulkaisuihin.

Myöskään julkistustapahtuman sisällöstä tai aikataulusta ei ole saatu minkäänlaista vihiä. Square Enix ei ole vielä antanut tapahtumalle aloitusaikaa tai edes linkkiä, josta sitä voisi seurata Twitchissä, mutta lisätietoja seurannee viikonlopun aikana.

Lähde: Square Enix Europe (Twitter), Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Jaa-a, jännä nähdä mitä ihmettä siellä oikein suunnitellaan. Kyllähän tuollaisella tempauksella otsikoihin pääsee mutta vaikea kuvitella millä tavalla tuollainen maraton muuten palvelee tarkoitusta. Mielenkiintoista nähdä myös kuinka pitkällä tämä proggis on. Se on kyetty pitämään täysin salassa mikä ei nykyaikana onnistu yleensä kovinkaan pitkään joten se voi olla vasta aluillaan, mutta onhan sen kuitenkin melko pitkällä oltava kun sitä tällä tavalla rummutetaan. Hämmentävää, mihin on tietysti pyrittykin. Se on ainakin varmaa että tuo työnimi paukkuu tällä hetkellä Googlessa aika kovaa.

Väkisinkin tulee mieleen se taannoinen kuution kilkuttelu joka paljastui lopulta Peter Molyneux'n viimeisimmän haihattelun julkistuskampanjaksi. Tässäkin voi olla mahdollisesti, julkistustavan mainostetusta interaktiivisuudesta päätellen, kyse jostain uudesta pelityypistä jota pelataan massoittain. Jostain mikä mielikuvituksellisuudessaan ylittää kaiken mitä ollaan tähän asti nähty. Tai sitten se voi olla Final Fantasy VII:n käännös Texas Instruments -laskimille.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Mietin heti samaa, että miten on saatu pidettyä salassa.
Toivon tämän liittyvän jollain tapaa VT-maailmaan... ja julkistus ensi vuoden alussa.