Stadia-pelaajien Chromecast Ultrat ylikuumenevat – Google ei usko yhteyteen / Uutiset / pelaaja.fi

Stadia-pelaajien Chromecast Ultrat ylikuumenevat – Google ei usko yhteyteen

24.11.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
5
Stadia Chromecast

Osa tiistaina julkaistun Google Stadian käyttäjistä kertoo, että uunituore suoratoistopalvelu saa pelaamisessa käytetyt Chromecast Ultra -laitteet ylikuumenemaan. Pelaajat ovat kertoneet kokemuksistaan Stadialle omistetulle Reddit-palstalla.

Ylikuumenemisen sattuessa Chromecast menettää yhteytensä verkkoon ja sammuttaa itsensä sekä Stadian. Keskustelun avannut käyttäjä kuvailee laitteen tuntuvan "äärimmäisen kuumalta" kosketettaessa.

Google kertoi CNN Businessille tekevänsä asiakkaidensa kanssa yhteistyötä asian selvittämiseksi, mutta omassa lausunnossaan teknologiajätti kiisti ylikuumenemisten olevan yhteydessä Stadiaan.

Google ei lausuntonsa perusteella havainnut ylikuumenemisongelmia Stadiaa testattaessa. Chromecastin lämpenemisen se kertoo olevan normaali asia, jota tapahtuu myös silloin, kun laitetta käytetään videoiden katsomiseen.

Lähteet: CNN Business, Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Ei taida Google uskoa myöskään tuotteeseensa/palveluunsa, sillä en muista koska viimeksi olisi jokin pelikonsoli (tai sen tapainen) tuotu markkinoille yhtä hiljaisesti. Ei mitään hypeä. Toivon todella, että tämä floppaa ja kovasti.

Käyttäjän Anazooni kuva
Anazooni
Lainaus Kornholic

Ei taida Google uskoa myöskään tuotteeseensa/palveluunsa, sillä en muista koska viimeksi olisi jokin pelikonsoli (tai sen tapainen) tuotu markkinoille yhtä hiljaisesti. Ei mitään hypeä. Toivon todella, että tämä floppaa ja kovasti.

Totta, vähänlaista on ollut hype vrt mikä tahansa nintendo/sony/ms konsolin julkkari. Haluatko avata, miksi toivot tämän floppaavan? Itseä laitteessa epäilyttää erityisesti suoratoiston riittävyys hyvän pelikokemuksen saamiseen. Toisekseen, googlelle ei tee mieli antaa käyttäjätietoa eikä valtaa markkinoilla yhtään sen enempää kuin mitä niillä jo tällä hetkellä on.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus Anazooni

Haluatko avata, miksi toivot tämän floppaavan?

Suoratoisto ja Google. Jos aikoo haastaa Sonyn ja Microsoftin, tekisi sen edes kunnolla.

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Varmaan huonosti suunnitelta ja halpoja osia täynnä ei ihme että ylikuumenee eihän siinä ole edes tuuletinta ja myös laitteen pitäisi streamata 4K ja ladata sitä yli 40mb latauksella ja lagiton lähetyksen pitäisi olla 4-6mb nopeutta.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Itsekin ihmettelen kyllä floppaamisen toivomista. Stadia ei ole ottanut mitään pois vaan tuohun yhden tavan lisää pelata pelejä.

Itselläni ei ole kuin hyviä kokemuksia Stadiasta tähän mennessä. Harmikseni en omista palvelun kautta vielä yhtään hyvää peliä, mutta RDR2 ja Destiny 2 toimivat hyvin testimielessä. Yllättynyt kyllä molempien pelien hypen ja kehujen määrästä.

Nostoja